Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

3 sportsgrene der kan få enhver doven teenager i omdrejninger

ANNONCE

Når dine børn rammer teenageralderen, er der mange ting der ændrer sig, og som forældre må man bare være overbærende og løsningorienteret når det kommer til diverse faser som teenagere nu gennemgår. Det er samtidig nødvendigt at guide sine teenagere igennem svære beslutninger, og på en måde således de formår at tage de rigtige beslutninger, og altså ikke tager forkerte valg som de vil fortryde resten af livet.
Et af disse valg kan f.eks. være i forhold til at dyrke sport, hvor der er mange der fravælger at dyrke sport når andre interesser - herunder kærester og byture - begynder at trække mere og mere. Som forældre er det altid en god idé at opfordre sit barn til, at bibeholde de sunde interesser, og hvis det er svært at få sin teenager til at dyrke sport, så kan man jo altid prøve med lidt mere interessante sportsgrene.

 

Mange piger synes ridning er en fascinerende sport

De fleste piger har ønsket at gå til ridning på et eller andet tidspunkt i deres liv, og det kan man altid lokke med som forældre, hvis ikke man kan få sin datter til at dyrke andre sportsgrene.
Det er dog en relativ dyr sportsgren, hvor man får brug for en del udstyr - herunder ridestøvler, hjelm, tøj og en masse pleje til hesten - men det er typisk pengene værd når man ser hvor glad ens datter er for at ride.
Ridning er en sportsgren der giver mere end de flest sportsgrene, for her har man også et ansvar overfor et dyr, hvilket også kan være enormt dannede for en teenager.

 

Nutidens teenagerdrenge er meget fitness fokusereret

Når det kommer til drengene, så er den trenden i tiden fitness. De sociale medier har stor betydning for teenageres kropsidealer, og derfor er det jo heller ikke kun drenge der bruger meget tid i fitness, men flere og flere drenge starter tidligere i fitness for at blive store og stærke.

Hvis man derfor har en teenagerdreng der har mere fokus på øl og damer end på sport, så kan man altid lokke med at betale et fitness medlemskab og hvad der eventuelt hører med, til gengæld for at han altså kommer afsted op til flere gange i ugen.

 

E-sport er i markant vækst og ej så nørdet som du måske tror

Det er helt klart kontroversielt, man realiteten er bare, at e-sport er blevet mere og mere populært, og endda er indført på flere efterskoler og sportslinjer rundt omkring i landet.
Det gode ved at e-sport er blevet mainstream er, at der dannes nogle solide rammer omkring sporten, og der på den måde også udvikles aktivitetsprogrammer rundt om sporten, som inkluderer fysisk aktivitet.

 

Kilde: petguide.dk


Tilføjet d. 11-03-2021 kl. 09:50 af i kategorien Nyheder generelt.

BilledeInformationer om HN


Annoncering


Mest populære sider