Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sådan får du råd til alle udgifter, der er forbundet med at have hest

Annonce

Det koster penge at have en hest, og det er du helt sikkert bekendt med, hvis du allerede er hesteejer - heldigvis findes der mange gode økonomiske råd.

 

Med en hest følger også et stort ansvar, for det er dig som ejer, der skal betale diverse regninger, som kommer, og sørge for, at der er købt foder nok ind, ligesom du skal reagere, hvis du oplever, at der er problemer med din hest. Alle disse ting er dels et stort arbejde at sørge for, og dels kræver det visse økonomiske ressourcer at have en hest med alt, hvad der hører med. Herunder kan du læse om to økonomiske råd til, hvordan du finder finansiering til at have en hest.

 

Forsikringen dækker i tilfælde af skader

Selvom det ikke er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på en hest - som tilfældet eksempelvis er med hunde - kan det være en rigtig god idé alligevel. En ansvarsforsikring er en forsikring, der dækker, hvis din hest forvolder skade på andre dyr, personer eller genstande. Du undgår altså selv at skulle have de store summer penge op af lommen, hvis din hest en dag forårsager en større eller mindre ulykke. Derudover er en sygeforsikring og en livsforsikring fordelagtige at have tegnet, da sygeforsikringen dækker, hvis din hest skulle blive syg og derfor skal til dyrlæge, og livsforsikringen dækker, hvis du bliver nødsaget til at aflive den eller på anden vis mister den. I et sådant tilfælde vil du få udbetalt en sum penge, som du for eksempel kan købe en ny hest for. Læs her om forsikring til din hest, og find den forsikring, der vil dække din hest bed.

 

Lån penge til uforudsete udgifter

I og med at heste er levende væsner, er det umuligt at forudsige, hvornår de bliver syge, hvornår de kommer til skade, og hvad der ellers kan ske med din hest. Alle sådanne situationer vil næsten med garanti betyde, at du skal have penge op af lommen. Det er som sagt dit ansvar som ejer at sørge for, at din hest har alt det, den har behov for, og derfor er det også dig, der skal betale for dyrlægeregningen, hvis din hest kommer til skade og ikke er forsikret, og dig, der skal indkøbe nyt foder, når du løber tør. Selvom du måske er klar over, at disse udgifter naturligvis følger med det at have en hest, så kan visse udgifter også opstå ud af det blå, og her er det vigtigt med en plan for, hvordan du så skaffer pengene

 

Ved uforudsete udgifter, hvad angår din hest, er en mulighed at tage et lån, så du kan betale de regninger, der kommer. Hvis din hest for eksempel bliver syg, og forsikringen ikke dækker alle udgifterne til behandlingen, er det naturligvis ikke en mulighed, at du venter med at tilkalde dyrlægen, indtil du har arbejdet noget mere og sparet flere penge sammen. I sådan en situation kan det i stedet være en god idé med et lån, så din hest hurtigt kan komme til dyrlægen og blive rask igen. Lån nemt her, så du har tilstrækkeligt med penge til at betale for de udgifter, der kan opstå, når man har hest.

 

Kilde: NABI


Tilføjet d. 11-10-2018 kl. 10:46 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jan (HN)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider