Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ledige bokse ved Kongelundens Rideklub

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ledige bokse ved Kongelundens Rideklub     ERHVERV
16-01-2021 12:39
De røde stalde ved Kongelundens Rideklub, har ledige bokse.

Stalden er opdelt i tre mindre staldafsnit. På stedet er vi i øjeblikket seks hopper og tre vallakker fordelt på fem ejere - og en god blanding af voksne og børn, som rider spring, dressur og ture i skoven.

De røde stalde er placeret på Kongelundens Rideklub område. Klubben råder over et 20*60 og 20*40 ridehus, to udendørs ridebaner samt en rotunde til longering. Der er direkte sti til Kongelunds Skoven fem minutter fra stalden, hvor der er dejlige ride muligheder og ikke langt til strand. Klubben er en aktiv klub med god mulighed for spring, dressur og undervisning.

På stedet råder vi over fire jordfolde og en aflastningsfold. På alle foldene bliver der givet stråfoder.

Stalden fungerer som en selvpasserstald og man er som hesteejer derfor selv ansvarlig for at passe sin hest. Der bliver morgenfodret hver morgen. Aftenfodringen går på turnus. Det er muligt mod betaling i hverdagene at få hjælp til at få sin hest lukket ud. Vi hjælpes hvis muligt med at lukke hinandens heste ind. Det er vigtigt, at ens hest er rolig og håndterbar, da der kan være meget aktivitet om eftermiddagen i klubben og ikke alle opstaldere er trygge ved at trække med andres heste. Vi forsøger i fællesskab at finde gode løsninger for alle i stalden.

Som opstalder har man adgang til opbevaring af udstyr, foder, hø og strøelse. Vi står selv for indkøb af strøelse, hø/wrap og foder - og køber gerne ind sammen.

Staldfællesskabet værdsætter ro, stabilitet og socialt samvær højt. Ca. To gange om året holder vi fælles arbejdsdag og vi forventer at man i det daglige er med til at holde fællesområder, folde og staldene pæne. Vi har i den ene stald en hyggelig rytterstue, som bruges af alle pensionærer på området.

Pris heste boks kr. 1.000 og pony boks kr. kr. 950. Vi tager ikke hingste, føl eller plage ind eller heste, der krybbebidder, væver el.lig. i stalden.

Som pensionær skal man være medlem af klubben og betale for ridehuskort svt.t. ca. 300 kr. om måneden. Dette gælder også eventuelle parter på hesten.

Kontakt: stalden@kongelunden.com


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider