Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nyere Hest-Ejendom rideadgang til skov

Billede
Billede
Billede
Billede

Denne annonce er ikke længere aktiv!
Se aktuelle annoncer for Ejendom sælges.

 Nyere Hest-Ejendom rideadgang til skov     BETALT ANNONCE
09-08-2019 11:20
Opført i 1997 og stålhallen i 2005 - Spændende og rummelig landejendom med godt 13 tdl. Jordareal med sø
Beliggende i naturskønne omgivelse

:::SERIØSE BUD MODTAGES:::
Nyhøvlede og ludsæbebehandlede trægulve - NU er ejendommen indflytningsklar!

Nu udbydes denne skønne nyere landejendom til familien, som drømmer om, at bo i naturskønne omgivelser med en beliggenhed direkte til egne åbne marker, og med Store Bøgeskov og Gyrstinge Skovsø i baghaven. Gående eller på hesteryg er der direkte adgang til Store Bøgeskov, hvor der er gode ride muligheder.
Ejendommen som er opført i 1997, rummer 182 kvm bolig, fordelt med 112 kvm i stueplan, samt 70 kvm førstesal, og er opført i røde mursten med brunt tegltag.
Til ejendommen hører ligeledes 97 kvm oplagsplads/værksted i en anden murstensbygning, (bygning 2) 43 kvm overdækket terrasse, 40 kvm ældre garage med 2 porte, samt 2 godsvogne pt løsdriftsstald. Derudover en stål-hal på 277 kvm.
Boligen indeholder:
Stueplan indeholder: Stor og lys entré/gang med klinker og trappe til 1. sal. Pænt og rummeligt køkken/alrum med lysere HTH køkkenelementer i åben forbindelse til stuen med brændeovn, og udgang til haven. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til bryggers/fyrrum med installation til vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, samt udgang til den store overdækkede terrasse. Rummeligt badeværelse med lyse klinker, skabsarrangement, stor bruseniche samt gulvvarme. Derudover 2 gode værelser.
Første salen indeholder: Stor møblerbar repos, 3 gode og meget store værelser med udsigt over marker og Store Bøgeskov, samt wc med, toilet og håndvask.
Ejendommen opvarmes med oliefyr samt brændeovn, derudover er der gulvvarme i entré og badeværelse. Den 70.704 kvm store grund er hyggeligt med skiftevis med beplantede remiser og åbne foldarealer, der er en sø bagerst på grunden, hvilket også giver gode jagtmuligheder.
Ejendommen er beliggende ca. 6 km fra Stenlille, som byder på indkøbsmuligheder, børnepasning, skole og idrætsfaciliteter. Der er bus til Sorø og Stenlille, og kun 10-15 min. kørsel til motorvejstilkørslen ved Sorø og Ringsted med motorvej E20 med forbindelse mod København og Odense.
Mægler: Home: home.dk/boligkatalog/soroe/4180/ landejendomme/ nyrupvej_61_230v01335.aspx

Prisen er kr. 3.095.000,00


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider