Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Plads til heste og erhverv - C energimærke

Billede
Billede
Billede
Billede

Denne annonce er ikke længere aktiv!
Se aktuelle annoncer for Ejendom sælges.

 Plads til heste og erhverv - C energimærke     BETALT ANNONCE
23-09-2019 20:29
Murermesters hjem gennem 40 år sælges. C-energimærke og tilkøb af jord er muligt.
Veludnyttet landejendom til erhverv, familie og dyr.

Ejendommens staldbygning på ca. 90 m2 indeholder 2 hestebokse, med plads til der let kan laves flere bokse. Mulighed for at købe tilstødende markområde, hvis man ønsker at holde hest eller andre dyr.

Familiehus med stor have, stald og lagerhal sælges. Ejendommen har været i selvstændige erhvervsdrivendes hænder igennem 40 år, og er særdeles velholdt. Hovedejendommen har både solceller, solvarme, pilerenseanlæg, fastbrændselsfyr og god isolering. Tagsten og isolering blev lagt i sommeren 2009.

Ejendommen er indrettet med: Entre som giver adgang til køkken, stor, lys stue, toilet og 2 værelser af i alt 4 værelser på 1.sal. Tilhørende stuen er også en stor, lys stuebygning med værelse, der leder ud til baghavens terrasse. Bryggerset giver adgang til et stort badeværelse, de resterende værelser på 1. sal samt staldbygningen.

I staldbygnings baggang er der adgang til fyrrum og disponibelt rum oprindelig indrettet som musikøvelokale. Der følger også en lagerhal på 427 m2 + loftplads, der er ideel til erhverv. Hallen blev bygget i 1991, og har bl.a. indgang med port på 4,5 m i højden, og der er dermed plads og adgang til også større køretøjer. I hallen er indrettet frostsikret rum og carport til personbil.

Direkte over stalden har huset et fantastisk flot lokale på 95 m2 med synlige spær og bjælker, der er ideelt som enten selskabsrum eller kontor. Dette rum er ikke indregnet i de 190 m2 boligareal. Dette rum er etableret i 1996, hvor de to tilhørende værelser også blev lavet. Selskabsrummet kan let registreres som boligareal. Dette medregnet det nuværende boligareal, opnås en kvadratmeterpris på kr. 6.826,- ift. den aktuelle udbudspris.
Beliggende centralt i hjertet af Sønderjylland, omkranset af marker og skov, har ejendommen gode kørselsforhold til både Haderslev, Aabenraa og Tønder, der alle er indenfor en halv times kørsel ligesom Appel´s byggeri ved Kassø kan nås inden for 20 minutter. Ejendommen ligger kun 2 km fra den aktive, blomstrende landsby Branderup, hvor der både er Aktivcenter, friskole og børnehave/vuggestue samt et engageret og aktivt lokalsamfund. Ideelt til familieliv, med mulighed for erhvervsvirksomhed på ejendommen.

Der kan indrettes til 2 familier og at tilkøb af jord er muligt.
Kan indrettes til 2 familier eller delvis udlejning

udbudspris: 1.575.000

Se ejendom ved Boliga Selvsalg: www.selvsalg.dk/bolig/43731/ smedegade_29-roost-6535-branderup_j


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider