Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Siglavy Capriola Platina Lobri

Billede
Billede
Billede
Billede
 Lipizzaner  
 Vallak
 27 år 
 154 cm
 Lys skimmel
Sigi er en fantastisk og smuk 13-årig lipizzaner vallak, med rigtig god udstråling og en gang langt over middel.Sigi kan gå svær dressur og er meget lærenem.Sigi er trænet i klassisk dressur, men det er ikke et krav at du rider klassisk, så længe du søger et samarbejde, der er baseret på respekt og gensidig glæde. Du skal ikke ride med pisk og sporer, men med sæde og schenkler.

Sigi elsker at arbejde og nyder opmærksomhed fra mennesker - hvad enten det er i stalden eller på banen. Sigi er også en dejlig hest at ride ture for lange tøjler på, da han er 100% trafiksikker, kan rides ud alene og stadig ikke har mødt en skovtrold. Der er rig mulighed for ture i området eller han kan tages på en længere tur til ex Veksø eller Vestskoven, hvor der er mang km ridesti. Vi har også en stor travbane, hvor der kan rides.
Sigi har et pragtfuldt, imødekommende sind og er i det hele taget en meget ukompliceret hest!! Han tager tingene som de kommer, når de kommer.

Vi står i en selvpasser stald i Smørum, hvor der skal muges og fodres i 3 bokse (jeg har også en anden lipizzaner+1 shette) samt lukkes ind fra fold. Mine står i deres egen stald, så alt er lige ved hånden. Desuden er der opvarmet rytterstue med TV og bus næsten til døren.Der er oplyst bane på nabogården lige bag vores folde (4 min skridt) og mulighed for at købe ridehuskort i Ledøje.Voksen part (over 20 år) søges til Sigi så ofte som muligt, mandag til torsdag (weekends kan ad-hoc aftales), da jeg har barn, job og 3 heste at passe. Faste aftaler og rammer til glæde for alle.
Pris taler vi om.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 44758
Dressur: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 februar 2009 kl. 13:03, og har været vist 9557 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider