Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nisha Af Frøsanggård

Billede
Billede
Billede
Billede

 Knabstrupper  
 Hoppe
 25 år 
 161 cm
 Plettet
Nisha er en glad dame med stor personlighed og følsomt temperament. Hun elsker at lære nyt og er hurtig til at lære - f.eks. skulle hun kun prøve én gang at der drysser med gulerødder under paraplyer - ´så "jagtetede" hun dem for sæt nu der er flere......
Nisha elsker at blive brugt, og vi bruger hende alsidigt - dressur, TREC, distance, ture og agillity!
Hun elsker sin løsdrift og mad, massere af mad så derfor får hun stort set hele sit foderbehov dækket via hø/wrap....

Billede 6 er taget af LLphoto

 
 
 
 

[Part] Ansvarsbevidst rytter søges, knabstrupper hoppe

Da vores trofaste part gennem mange år desværre ikke kunne følge med til vores nye opstaldning, søger vi en ansvarsbevidst og pålidelig part over 18 år til vores dejlige knabstrupperhoppe.
Vi lægger vægt på ridning og træning på hestens præmisser og er meget glade for Susan Kærgaard og Anders Chortzen, som vi jævnligt har modtaget undervisning af.

Opstaldet ved Knardrup i en dejlig lille løsdrift på Notholmgård, med den gamle Flyvestation Værløse i baghaven.

Vi søger en der har massere af tålmodighed og som kan lide en hest med stor personlighed. Hun er trafiksikker, men kan godt se skovtrolde/en farlig sten. Hun er vågen og lærenem.
Hun kan det grundlæggende dressur, vi arbejder dog mest med grundform og styrke da hun grundet slid i den ene hofte ikke vil kunne komme til at gå dressur på højere niveau :)

Hun har prøvet meget gennem tiden bl.a. TREC, distance, akademisk træning, bidløs ridning, agility og er generelt meget let at arbejde med - og utrolig følsom for hjælperne.

Nisha generelt en omgængelig og rar hest. Hun elsker at arbejde og er altid frisk på en omgang agility/"farlige ting træning" og andet sjov.

Vi søger en der har lyst til lettere dressur og rolige ture i området/skoven på hendes præmisser - hun kan være usikker ude, især alene - indtil hun har lært området at kende, vi har ikke boet her så længe endnu.

Du skal som udgangspunkt ride/passe hende 1-2 gange ugentligt. Gerne nogle af følgende ugedage: tirsdag/onsdag og torsdag :). Der er begrænset staldarbejde - der skal fjernes lidt klatter på folden en gang imellem - det er det hele.
Det vil være skønt hvis du har lyst til at modtage undervisning, der er pt. et par undervisere tilknyttet. Vi har et dejligt 20x40 ridehus, en lille bane og en 20x60 bane, der næsten er klar til at blive taget i brug. Der er også gode turmuligheder i området da vi ligger op til Den gamle Flyvestation Værløse - som støder op til Hareskoven.

Pris pr. måned 500-700kr

Vi søger også en part til vores store pony en gang om ugen - så der er mulighed for "mor-barn" - part eller "veninder"-part :)
 
 
HesteData Google
ID: KNN 2140
9907905
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret

Senest rettet 15 januar 2019 kl. 12:09, og har været vist 9279 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider