Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vanu Lillevang

Billede
Billede
Billede
Billede
 Traver  
 Vallak
 31 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Vanu fik jeg i julegave af mine forældre i 1996. Dengang var han kun 4 år, nytilredet og en ret stor mundfuld for en 12 årig. -Men den eneste hest jeg ville have.

Vanu har stadig en stor plads i mit hjerte, selv om det er mange år siden han gallopperede over de evige græsmarker.

Vanu var travhest, men efter utallige undervisningstimer hos en masse forskellige dygtige beridere, trænere og tidligere landstræner Arly Gunnersen, blev hans gangarter som en lækker DV'er.

Sammen havde vi rigtig mange gode op- og nedturer gennem årene. Han var en super støtte gennem teenageårene med skilsmisse, kærestesorge og hvad der ellers fulgte med.

Vanu gik det sidste års tid som Nikolajs turhest. Grundet hans bygningsfejl kunne han ikke holde til mere. Men det sidste stykke tid var han ikke glad for at gå tur, og han var meget jaloux når vi trak vores andre heste ud for at ride.

Til sidst tog vi den tunge beslutning, at give ham fred. Nikolaj holdt ham imens han blev aflivet, da jeg synes det var for hårdt. Vanu gallopperede over de evige græsmarker d. 18/12-2002.

Vanu var den bedste hest jeg nogensinde har haft. Der findes ikke en hest med større personlighed end ham.. -og der findes nok heller ikke en hest som har givet mig så mange ufrivillige afsidninger.. Ens første hest er noget specielt.

Rest in peace Vanutski
 
 
 
 
 
 
ID: HST 36341
F: Kadu Lillevang
M: Gabriella Lillevang
Dressur: M-klasser
Spring: M-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: L eller Jagt
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 26 marts 2010 kl. 21:08, og har været vist 305 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider