Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Duchesse

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 37 år 
 145 cm
 Gul
Duchesse er en dejlig hoppe af den gamle type nordbagge. Hun er meget smidig og går let til bidet. Hun bliver redet med schenkler og sæde!

Hun er nem at varte, ride, trække - hvis bare hun ved hvem der bestemmer. Lidt damet er man vel ;) Hun er vant til ridehus, bane, skov, strand mv. og har været med på ridelejr gennem flere år.

Hun har gået som handicaphest, hvilket hun er god til, da hun er god til at fornemme sin rytter. Derfor også god til en usikker rytter som skal have sin selvtillid igen, eller en rytter som skal lære hvad ridningen går ud på! og som jagt- og springhest har hun også fungeret! Så en god allround pony!

På tur opfører hun sig som var hun 5 år! og vi skal fremad for det er noget af det bedste hun ved! En dejlig tur ud over stubmarkerne eller i skoven, og man kan jo altid lade som om at man evt er lidt bange for den blomst i grøftekanten :)

Tag ikke fejl af at hun er nordbagge!

Duchesse er barfodshest, og har været det i 8 mdr. nu. Hendes ryg er blevet bedre, og hun går bedre til bidet nu, end før med sko på.

Nu er tiden kommet hvor jeg må sige farvel til min elskede pony. Hun har givet mig så meget og mange andre med sin måde at være på. På fredag, 20. januar 2006, kommer dyrlægen og lukker hendes øjne. :( Hun fik konstateret en spatknude i venstre bagben i sommers, og det kniber for hende nu, så jeg har valgt at hun skal til de evige græsmarker.

Tak for alt min engel, du vil altid være elsket og savnet. Tak for alt du har givet os, og været for os! Jeg elsker dig!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 35261
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 oktober 2009 kl. 20:14, og har været vist 321 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider