Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flik Flak

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 30 år 
 145 cm
 Lys skimmel
NYE DRESSURBILLEDER KOMMER SNAREST. VIDEO KAN TILSENDES..

Da jeg skal på efterskole efter sommerferien og bliver for gammel til pony i år, er det med blødende hjerte at jeg sælger min elskede pony.

Han er en rigtig dejlig lærepony i både dressur og spring. Han er super for rytteren, som har sin grundridning i orden, men som gerne vil lære mere. Han har også uudnyttet kapacitet i spring, hvis rytteren har mod og lyst til det.

Flik Flak er en pony, der altid er glad. Han har ingen staldunoder.
Han er meget social, både over for mennesker og andre heste. Han er nem at håndtere i dagligdagen og knytter sig til sin rytter, men kræver en ejer han kan stole på, så han ved hvor grænserne går. Derfor vil han ikke egne sig som begynderpony, men kan godt være førstegangspony, hvis bare rytteren har lidt erfaring.

Skridten er rigtig god, langt over middel - træder mindst 1½-2 hove over sit eget spor. Traven er en lidt typisk pony trav, men både takt og bæring kan man ride ind i ham. Galoppen er over middel med indundergribende bagben. Han har fået 7 i gang i LA1, så helt dårlige er de ikke. ;)

Han er trailer- og stævnevant. Han kan alle øvelser til LA3, og har startet op til LA1 med gode resultater – senest red vi den til 65,5% og fik 2. plads.. Har aldrig startet distriktstævner, pga. jeg ikke har rytterlicens og han ikke har hestepas. Han er nem at ride til biddet og er meget smidig.

Uudnyttet kapacitet i spring, da jeg mest har fokuseret på dressur og dressurstævner. Men vi har startet lidt springstævner op til LC (80cm) og han er blevet sprunget en gang om ugen til undervisning, hvor vi springer 90cm-1m på baner og har sprunget 110cm på enkeltspring. Han springer med rigtig god teknik og river sjældent ned.

Han er meget trafiksikker, men kan godt kigge på fx en plasticpose eller sten, når vi rider tur. Jeg har mest redet tur sammen med andre, men han kan også rides alene.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 33572
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 27 juni 2008 kl. 10:15, og har været vist 1998 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider