Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Soro

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 33 år 
 166 cm
 Brun
Soro har jeg haft siden april 98. Det var egentlig ikke planen jeg skulle have haft ny hest, men pludselig var han der. Han har været en rigtig god lærehest i dressur, for hvad jeg ikke vidste da jeg købte ham,var at han kunne langt de fleste øvelser, inkl. changementer, piaff og passage.

Hans fortid kender jeg desværre ikke noget til, og generelt er det begrænset hvad jeg ved om ham, da jeg købte ham fik jeg at vide at han hed Soro, var ca. 7 år gammel og var efter Ibi-bell. Men da der ikke er papirer på ham kan han nemt være ældre, have en anden afstamning og andet navn.

Jeg købte ham af min daværende ridelærer Rasmus Christiansen i foråret 1998, og han havde kun haft ham i kort tid. På det tidspunkt havde han vist stået stille i nogen tid, var langhåret og lignede mest af alt en bjørn. Men på et tidspunkt i hans liv må der jo være nogen der har lagt noget arbejde i ham med de ting han kan. Så hvis nogen tror de engang har kendt ham, må de meget gerne sende en besked, det kunne være rart at vide lidt om hans baggrund. Han har desværre ikke nogle specielle kendetegn kun en meget lille stjerne, nærmest kun nogle hvide hår i panden, ellers er han bare brun.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9130103
F: UKENDT
M: UKENDT
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 15 juli 2007 kl. 22:08, og har været vist 270 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider