Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rinkenæs' Wella

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 2001
 167 cm
 Rød
Super sød og lækker DS hoppe efter Weltjunge, som jeg har købt af Susanne Hemmingsen Stutteri Heartbreaker i Hillerød d. 23. december 2004 :-)
Bedre julegave kan man vist ikke give sig selv :-)

Hun er i øjeblikket ved at blive redet til og det går rigtig godt - dum er hun ihvertfald ikke :-)

Fortsættelse følger.....

Jaaaaa så er der jo gået lidt tid siden jeg sidst har rettet på denne side - dette skyldes blandt andet at jeg i længere tid har troet at Wella ikke ville til ridehest alligevel.... I oktober 2005 mente dyrlægen nemlig at Wella havde rygproblemer og hun fik påbud om at stå stille et års tid.

Så spændt var jeg naturligvis, da vi gik igang med hende i okt./nov. 2006. Egentlig troede jeg ikke rigtig på at hun blev hel om jeg så må sige, men Wella skulle vise sig at chokere mig i den hel store stil. Det viste sig nemlig, at der intet var galt med hende.... og der måske aldrig har været noget andet end at hun var for ung i sit hoved, da vi tilred hende i sin tid...

Nu har vi været igang i ca. 3 måneder med lidt pause i julen og det skrider bare derudad....JUBIIIIIIII og ikke nok med det vi har fået et supertæt forhold og makkerskab :-)

Så bare vent og se - Wella og jeg vil være at se på fremtidens dressurbaner - talent, nerve og fremtid har hun masser af ;-)

Fortsættelse følger....

Opdatering den 14. juni 2011:

Så har min elskede prulbasse fået fred - alle ligamenter i ryggen var ødelagt pga operationen for 2 år siden, så idag løb hun over regnbuen til de evige grønne græsmarker. Jeg elsker dig og du vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte mors smukke prulbasse :-) Du vil være savnet, men jeg ved at du har det bedre, hvor du er nu.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0100600
208333200100600
F:
DVH 735
(DV DK)
M: Rinkenæs' Lanni
DS 12092
(DV DK)
MF:
DVE 356
(DV DK)
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 29 juli 2017 kl. 09:59, og har været vist 313 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider