Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucky Lady

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Hoppe
 29 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Lucky er en livsglad pony, der er frisk, men til at styre for en rutineret rytter. Til gengæld får man sjove og gode oplevelser igen.
Lucky har stor kapacitet på mange områder, og så er hun altid fuld af energi. I spring flyver hun over næsten alt, og vi starter LB-LA på distriktplan, og kommer for det meste hjem med rosetter. Til træning springer vi MB-MA. I dressuren er grundridningen helt på plads, men pga rytterens manglende interesse er dressuren slet ikke blevet udnyttet til fulde. Hun har nogle gode gangarter og er lærernem, så med den rigtige rytter kan hun sagtens komme ud og opnå flotte resultater.
Lucky er bare en rigtig dejlig pony, som jeg udelukkende sælger pga. overgang til hest. Udover baneridningen, har vi redet meget i skoven, og der er Lucky frisk, glad og meget energisk, men hun er også altid sød på en hyggetur uden sadel.

Lucky er en meget følsom pony, der knytter sig utrolig meget til sin ejer, og når du lære hende at kende, vil hun gøre alt for dig.

Vi søger en rytter, der gerne vil have noget at tage fat i, så hvis det lyder som noget for dig, må du endelig kontakte os - også hvis du har eventuelle spørgsmål.

Se: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=28513
Der er mange flere billeder og information om Lucky

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9508688
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 01 august 2008 kl. 18:52, og har været vist 8853 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider