Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Natasha

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 32 år 
 157 cm
 Mørkebrun
Natasha er en nervøs/varm hoppe. Hun var min første hest og de første år kunne vi alt. Jeg red hende alene i skoven, red dressur og sprang... også selvom at springningen betød mange afsidninger til mig. Hun er bange for springene og kan afvige eller springer så enormt af at jeg havde svært ved at holde mig fast. Selvom hun hoppede til side for det meste i skoven blev jeg dog siddende undtagen den dag hvor det rigtigt gik galt og hun sad fast i noget hegn. Der var ingen ydre skrammer men på sjælen og siden har det været svært at komme i skoven. Hun duer heller ikke til rideskolemiljøet hvor folk kommer og går hele tiden.

Efter vi har flyttet hende hjem til mine forældre er hun begyndt at slappe af. Hun har fået føl Maagaards Gaia Grey og hun nyder tilværelsen. Når jeg en dag selv har hende hver dag skal vi i gang med noget tillidstræning så vi kan lappe på vores fortid mht ridning.

Hun gik kanont dressur og vi kom altid hjem med en roset fra nummer to klasse da hun brugte den 1. klasse til at være bange for alting. Den ene dag om året hvor vi opnåede total samhørighed i træningen... fløj vi - kanon følelese!


Natasha døde i sommeren '05
 
 
 
 
 
 
ID: HST 21686
F: Flint
DV
M: Mon Ami
XX
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 05 januar 2007 kl. 08:49, og har været vist 306 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider