Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roxsane

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 38 år 
 141 cm
 Brun
Roxsane er min fantastiske lære-pony og min bedste ven! Jeg har haft hende siden 1996 - det var kærlighed ved første blik og jeg tøver ikke med at tilskrive hende det meste af det jeg kan! Uden Roxsane var jeg ikke blevet den jeg er og hun betyder stadig, her mere end 15 år senere, noget helt særligt for mig.
Pga. mine studier var Roxsane udlånt ca. 1½ år i 2003-2004, men da det ikke gik, fik hun i stedet et par søde parter. Efterhånden er hun mest af alt pensionist, men jeg rider hende stadig et par gange om ugen og ville gerne have lidt mere kondi i hende.

Roxsane er en sød og venlig ponyhoppe med en utrolig charme og et rigtigt dejligt sind. Hun er ikke nogen udpræget hygge-nusse-gøj, men så længe hun får gulerødder kan hun som regel overtales til lidt klø og kram. Når først man kommer rigtigt ind på livet af hende kan hun blive helt kælen og kærlig.
Hun har sin helt egen personlighed og hun er rigtig dygtig til at finde ud af, om hun behøver at gøre det, man beder hende om eller om hun kan slippe for at lave noget. Kan hun ikke det, gør hun det tilgengæld rigtig godt!

Jeg fik Roxsane da hun var 10 år gammel. Hun havde da sprunget en del, op til MB (klubplan) og med en tidligere ejer også gået lidt ponyjagter, så hun er en erfaren springer. Jeg er dog lidt af en kylling, så meget mere end 110 er det ikke blevet til med os, rekorden er dog 125 på enkelt-spring.
I mine sidste ponyår red jeg en del dressur på Roxsane. Hun er en god og stabil pony, der kan sine ting og er ret øvelsesstærk, så hun er rigtig god at lære af, for hun forstår at stille krav til sin rytter.
Vi var klar til LA i dressur da jeg faldt for ponygrænsen (det var dengang hvor LA var noget svært noget!) og siden blev det til skovture, småhesteklasser i dressur og spring og enkelte hesteklasser i dressur, med flere placeringer! Vores største problem i dressuren var at Roxsane let keder sig, hvis der ikke kommer afveksling i form af skovture, og derfor er svær at træne rigtig intenst.
I skoven er hun kanon, hun er en fantastisk turpony, som man kan tillade sig at sætte fart på og hun er altid let at stoppe. I en alder af 20 år debuterede hun i distanceridning. Vi har startet et nogle LC klasser og debuterede i LB i sommeren 2008 med stor succes!
Udover de traditionelle dicipliner er Roxsane kanon til Ringridning, Pony-Games, snevejrsture på kælk og hvad man ellers kan finde på af sjov og ballade.

Roxsane er mor til begge mine andre ponyer, Xantho og Xanthia født i hhv. 1998 og 2010.
I den modne alder af 24 år stillede jeg Roxsane til kåring i DSP og fik hende kåret i forregistret.

Se mere om Roxsane på min præsentation og hjemmeside
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 8630864
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 17 september 2011 kl. 00:08, og har været vist 4585 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider