Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pedrosa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 13 år 
 136 cm
 Rød
Med store overvejelser, sættes Rosa nu til salg. Hun sælges udelukkende pga. tidsmangel til hest i mit liv pt.

Rosa er lige blevet 13 år. Hun er en super sød og smuk kat. 2 pony på 136 cm i stang. Føles højere, da hun er bred.
Hun er god som dagen er lang og er meget nem at omgås, elsker at blive nusset og striglet. Hun kommer hen til en på folden. Hun kan gå med ALLE på fold. Hun har en stor personlighed, som man hurtigt kommer til at holde meget af.

Her hos mig, er hun redet af voksen rytter, samt trækture til en pige på 3 år. Hun kan rides af alle, men kan have tendens til at stoppe op, hvis hun rides af mindre rutineret rytter. Dette udspiller sig kun i, at hun kan være lidt doven. Ellers er hun frisk nok under ridning, altid styrbar og meget nem. Tidligere ejer brugte rosa indenfor dressur, samt lidt stævner. Her hos mig, det sidste halvandet år, er hun brugt til skovtur, let baneridning og lette spring. Hvilket hun synes er sjovt. Derudover har vi lavet en masse træning fra jorden, løsspring og miljø træning.
Jeg oplever Rosa meget trafiksikker. Vi har et par gange, redet over en motorvejsbro, det tog hun i stiv arm og der skal generelt meget til at skramme hende. Hun er vant til at rides på tur alene.

Rosa har hos tidligere ejer stået på boks, så dette er hun helt vant til. Men har gået i løsdrift det sidste halvandet år med 2 andre heste og har virkelig trives med det. Det ville være ønskeligt og rigtig godt til hende, hvis det også kunne blive muligt hos ny ejer, da hun er en nøjsom pony, som har godt af noget bevægelse gennem dagen.

Rosa har ikke haft en eneste sygedag hos mig, men har hos tidligere ejer, været i behandling for en stor follikel i rosas æggestokke. Hun har været tjekket fuldstændigt igennem af dyrlægen og der fandt man ikke andet. Hun fejler intet i dag og nyder at ride tur.

Rosa er passet med vacciner, tandtjek og smed. Går nu med 4 sko, men har trives det sidste års tid ganske fint uden. Sælges med ALT udstyr.

Håber at finde rosas sidste og blivende hjem. Det fortjener hun.
Sælges ikke til rideskole.
 
 

[Salg] Smuk pony med fantastisk sind.

Alt udstyr medfølger.

Pris: 32.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200908233
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 28 september 2022 kl. 20:49, og har været vist 1413 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider