Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jade D

Billede
Billede
Billede
Billede

 Hollandsk varmblod  
 Vallak
 8 år 
 175 cm
 Brun
Denne smukke vallak er nu klar til en ny dansepartner!
Født i Holland, købt i Belgien og nu til salg i Danmark. Vallakken Jade D er avlet ved den kendte hollandske avler A. van Driel. Som plage blev han solgt til Belgien, hvor han blev kastreret, tilredet og tilkørt for vogn. Ifm. ejerens vedvarende rygproblemer blev grundridningen ikke gjort færdig og til sidst skulle hesten sælges. Det er her jeg køber Jade D og får ham opereret for sædstreng adhærence i 2020, som gav ham fremad driften og glæden tilbage igen. Jeg har også fået ham tjekket for mavesår , som han ikke havde. Han har staldkramp (som kommer til udtryk i prisen). Siden har vi fået sin grundridning på plads og har vi arbejdet videre på La5 niveau. Nu er han klar til en ny rytter.
Han har en meget specielt farve pels som hedder "Silver Dapple - Brown", hvor hans manke og hale bliver lyst om sommeren (se også billedet). Hans halvbror på billede 10 og 11 går Prix St. Georges og har den samme smukke farve.
Jade D er nem i omgang, rolig men kan også være sensitiv. Han er let på tøjlen og let for schenklerne. Han kan sagtens have fri dage uden at blive "dum", jeg rider ham 3-4 gange om ugen. Han er nemt på stald - han kan stå alene uden at lave ballade. Han er nemt at fodre på. Han kan gå med alle på fold - han vil gerne lege. Da jeg købt ham gik han med 4 sko - nu går han kun med forsko. Han er nemt i vandspiltov, nemt at klippe, med ganske lidt støtte er han nemt at læsse på trailer. Han er vant til skridtmaskine. Han er vaccineret efter reglerne. Røntgenbilleder fra 2016 er til stede.
 
 

[Salg] Smukkeste vallak

Privat salg

Pris: 62.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 528210004155835
F: Fairytale   Link
KWPN
M: Tirza   Link
KWPN
MF: Metall   Link
KWPN
Dressur: LA-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 juni 2022 kl. 23:16, og har været vist 1601 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider