;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bomgaardens De' Loyd

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hingst
 8 år 
 162 cm
 Lys skimmel
Bomgaardens De'Loyd er resultatet mellem to af Danmarks bedste hoppestammer i DSP - elitehopperne Bomgaardens Bonita ESSDH 236 og Lou Lou EBSDH 114.

Han er kåret i DSP og Pferdestammbuch Schleswig-Holstein/Hamburg og har indtil nu gået som avlshingst. I 2017 blev han nr. 2 i DSP's dressurchampionatet og disciplinvinder i dressur ved stationsafprøvning på Finstrupgaard, hvor han vandt over disciplinvinder i spring (Bomgaardens Boss) og blev bedste gangartshingst med følgende beskrivelse:

"Hingsten er rar og omgængelig i stalden. Hingsten har et godt temperament og arbejder særdeles villigt under rytter. Hingsten har tre taktfaste gangarter, med en særdeles god trav og galop. Hingsten er særdeles ridelig i både dressur og spring. Hingsten springer med stor kapacitet og god benteknik. Konkurrenceegenskaber særdeles gode i spring og dressur".

Lidt om afstamning og resultater:
F: Bomgaardens Dicaprio blev årets føl og vinder af stationsafprøvning + bedste gangartshingst i DSP. Han er kåret med bronzemedalje, A-pony i dressur og går på det svenske landshold.

M: Lou Lou EBSDH 114 er kåret med bronzemedalje i DSP og mor til guldmedaljehoppen Højvangs Melody GSDH 255, guldmedaljehingsten BonBon SPH 172, som blev årets føl, vinder af stationsafprøvning + bedste gangartshingst og årets hingst i DSP samt sølvmedaljehingsten Højvangs Bondeo SPH 195, der er A-pony (og Nordisk mester) i dressur. Hun er også mor til Bomgaardens Boss SPH 232, der er diciplinvinder i spring ved stationsafprøvning i 2017 og årets hingst i DSP.

FM: Bomgaardens Bonita ESSDH 236 blev årets føl, årets 1 års, årets 2 års og kåret med sølvmedalje i DSP. Udover Bomgaardens Dicaprio er hun også mor til avlshingsten Bomgaardens Davinci SPH 203, der er kåret med bronzemedalje og A-pony i dressur samt Bomgaardens Dooley SPH 22, der er kåret med bronzemedalje i DSP og avlsgodkendt i Pferdestammbuch Schleswig-Holstein/Hamburg.

FMM: Gillian GRSDH 139 er kåret med guldmedalje i DSP og et 10-tal for trav, hvor dommerne mente, at man skulle indføre muligheden for et 13-tal. Hun var A-pony i dressur, finalist ved Danmarksmesterskabet og udtaget til bruttoholdet til CDIOP på Vilhelmsborg i 2004.

nb. Henvendelse ved interesse og information om pris m.m. skal ske på telefon. Vi er interesseret i at finde den helt rigtige køber til ham, som har talent, meritter og erfaring, der matcher.

I den forbindele ignoreres useriøse beskeder.
 
 

[Salg] Avlshingst og kvalitetshest til salg

Der medfølger hestepas. Handelsaftale m.m. betales af køber og sælger.

Pris: 1.234,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333SP1301381
F:
SPH 187
(SP DK)
M: Lou Lou
EBSDH 114
(SP DK)
MF:
DH 435
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 17 juli 2021 kl. 17:25, og har været vist 888 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider