Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lac Lemon Lakriz

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Vallak
 13 år 
 140 cm
 Rød
Springpony kat. II sælges - Rutineret og smart.

Smart spring pony klar til den kommende stævnesæson - og med den rette rytter – en sikker roset i trensen efter stævnet.

Lakriz springer med stor motivation og energi og refuserer og undviger aldrig. – Springer ærligt og fokuseret i et højt tempo. Er smidig, i balance og kommer nemt omkring på banen. Han springer uden tøven over vandgrav og fyld. Den perfekte hest for rytteren, som ønsker succes og gode oplevelser på springbanen. Måske en pony til rytteren som mangler rutinen og som søger ponyen som har det – eller til rytteren som har ambitioner om at komme videre fra nuværende niveau til det næste… Er du en af dem – så er Lakriz noget for dig!

Med Lakriz får du en velredet, klog, fremmadsøgende og rutineret pony. Lakriz springer med nuværende rytter til niveau LA ** (90 cm) med kapacitet til mere og har med tidligere rytter redet LB2**. (Grundet Corona er stævnesæsonen 2020 ikke gennemført). Det seneste år, er der trænet intensivt og særligt de sidste par måneder, har han fået en masse teknik på plads. Eqipagen er med i TeamMilas PonyTeam med Michael Ladegaard som træner 1-2 gange ugentligt. Her arbejdes både med springning, springdressur, god hestepleje og en masse tekniske og mentale elementer hos rytter / hest.

Dressurmæssigt er Lakriz rolig, fokuseret og nem at ride – nu i gang med de indledende øvelser til LB niveau. Han er koncentreret på banen og kan rides af både en rutineret og en mindre kompetent rytter. Min. 1 gang om ugen er der trænet dressur med træner, udover den daglige træning af nuværende ejer. Desuden rides der af nuværende part dressur ligeledes ugentligt med træner.

Lac Lemon Lakriz er qua sit nuværende niveau – kombineret med hans temperament – også et muligt emne som military- eller jagtpony. Er redet meget i terræn og på egen terrænbane med naturspring og faste forhindringer. Hans energi, mentale styrke og frygtløshed vil være nogle af hans fordele på en militarybane / eller under jagt.

Har ingen skadehistorik hos os eller tidligere ejer. Er sund og passet med alt – vacciner, tandlæge, smed, korrekt fodring, pasning og afvekslende motionering i hverdagen. Er privat opstaldet under velordnede stald- og foldforhold samt ridefaciliteter. Håndteret kompetent og afstemt if. til hans behov og ressourcer. Han er i top form – velredet og i god kondition. Er vant til meget udetid (p.t. døgnfold) og dagligt arbejde med rytter fra enten jorden eller i sadlen. Han er trafiksikker og nervefast. Aldrig aggressiv eller negativ. Går i trailer og kan stå i trailer alene. Er nem at håndtere på stævnepladsen.

Lakriz elsker selskab med andre heste – er nødig alene på folden eller i stalden. Er mest tryg med anden hest i stalden under klargøring. – Er nem at ride ud alene eller på bane. Laver aldrig unoder som at bukke, sparke, stejle eller tage bidet osv. Han opfører sig pænt overfor andre heste – går pt. på fold med en vallak og hoppe med forårsføl.

Lakriz er en pony man hurtig kommer til at holde af – han er charmerende og ønsker masser af opmærksomhed. Altid på jagt efter en godbid eller at blive klappet og nusset omkring. Han skal finde ro i nye omgivelser, men når den er fundet, så knytter han sig meget til sin familie og de ponyer han er sammen med.

Lakriz sælges udelukkende, idet 13 årig rytter er vokset fra ham og derfor søger kat. 1 pony i stedet for.

Her lidt film (træning og stævne):
https://youtu.be/ULAH8Ck2gfw
https://youtu.be/C99EAbMreeA
https://youtu.be/aZtf7H4wLxs
https://youtu.be/dGiSUp9cbas

På banen:
https://youtu.be/ZEv0_fQEQUs
https://youtu.be/a8uMpacFvCk
https://youtu.be/rV7iR6sHKeA
 
 

[Salg] Smart Kat. II spring pony sælges.

Sælges til privat rytter.
Overtagelse tidligst efter den 11. juli

Pris: 60.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200708771
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 maj 2020 kl. 21:10, og har været vist 390 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider