Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Blossi fra Hejnstrup

 Islandshest  
 Vallak
 31 år 
 140 cm
 Rød
Frisk islandsk fyr på 26år søger en ven mens hans "mor" får helt styr på knæet efter operation.

Du kan gøre med ham som var han din egen. Træne ham fra jorden, ride, trække ture, chille i hængekøjen mens han græsser, ja alt hvad du kan finde på kunne være sjovt/hyggeligt. Han har prøvet lidt horsemanship og er en kvik og lærenem hest.

Han er en god læremester for dig der ønsker at udvikle dig lidt i arbejdet med heste. Han bemærker nogle gange hvis du er ukoncentreret og stopper så op - lidt for at påpege at "du er ikke ordentligt til stede med mig". Man kan dog også ride ham som en rolig hyggetur, men det kræver gensidig tillid, da han godt kan være lidt reserveret for en ny rytter. Derfor er kemien vigtig.

Jeg bruger primært stemmearbejde og ben når jeg rider ham. Stemme er i al omgang med ham. Han kommer når man kalder, følger en som en hund når båndet er skabt, er han lidt anspændt kan man "tale ham ned" så han slapper helt af igen.

Der er indhegnet en lille ridebane her på matriklen, og ellers er der mulighed for at ride lidt rundt i området, vi bor på en blind vej ude på landet, så her er trygt at ride..

Da der er tale om min bedste ven gennem 15år vil jeg gerne møde og snakke med dig før jeg tager en beslutning om du er den rette til at håndtere ham.. kemien er rigtig vigtig for både ham og mig, vi skal alle være trygge ved situationen..

Der er bus der kører til Menstrup kro og derfra tager det max 10min at gå.
 
 
 
 

[Part] Ældre islænder søger part

Da han er en ældre fyr, men dog stadig frisk, så foregår det på hans præmisser. Han er ude af form, pga jeg ikke selv har kunnet ride ham, så det skal man være opmærksom på ved opstart.

Du kan komme alt det du har lyst til for 450kr pr måned.
Han går i løsdrift året rundt, derfor er der ikke andet staldarbejde end at man fylder vandbaljer ved behov (vandslange, så du skal ikke slæbe noget), samt evt. fodre ved behov. Sommeren er der dog ikke så meget fodring.
 
 
ID: HST 164702
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 28 april 2020 kl. 12:04, og har været vist 942 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider