Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kimmie Kærlund

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Kimmie sælges, da rytter ikke har mulighed for at ride hende mere. Kimmie har stået delvis stille siden 2016. Hun er redet og sprunget lidt siden, men er ude af form. Kimmie har sidst startet stævne i dec. 2016. Hun har meget stævneerfaring og er van til at køre langt, hvilket hun ikke siger noget til.
Kimmie er rolig af sind, men meget fremadgående. Hun sælges derfor ikke til nybegynder. Kimmie´s interesse ligger inden for springning, hvilket hun elsker meget højt. Kimmie springer med stor glæde og overskud. Hun har startet få dressur stævner, men resultaterne ligger i spring. Hun kan rides alene på vej og i natur. Kimmie reagere ikke umildbart på ting i naturen. Hun går nemt i trailer og står stille. Hun er nem i alt håndtering også til stævner. Kimmie kan være svær at ride pga. fart. Der ligger derfor et arbejde inden for dressuren. Kimmie er aldrig stukket af med rytter, men elsker når det går stærkt. Kimmie har gået i løsdrift, mens rytter har haft hende. Tidligere ejer havde hende på stald. Til stævner har det ikke været noget problem og have hende i en fremmed boks.
Kimmie vil være en god pony til en rytter der har redet i nogle år, men som mangler en springpony, som er god på springbanen.
 
 

[Salg] Spring pony sælges

Kimmie har rødt pas.
Hun er passet med alle vacciner, smed og en årlig rensning af tænder. Der medfølger hovedtøj, dækkener, gamacher og underlag. Sadlen kan købes med for 3000 kr.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333200201123
F:
ESPH 108
(SP DK)
M: Lene
SDS 171
(SP DK)
MF:
CH 68
(CO DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 23 februar 2020 kl. 16:46, og har været vist 1708 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider