Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Højlunds Julie

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 6 år 
 139 cm
 Broget
Julie er en super kærlig og blid pony, med masser af uudnyttet kapacitet. Julie er ikke alderssvarende uddannet, men har været brugt til meget blandet ridning af børn i forskellige aldre og på forskellige niveauer. Hun er super sød i al omgang. Hun kan trækkes på fold af selv helt små børn og er altid nem at håndtere.

Hun står helt roligt i stalden, selvom hun er den sidste hest der bliver lukket på fold og vrinsker ikke efter de andre. Under opsadling er hun ligeledes super mild og nem. Hun står helt stille på staldgangen og åbner selv munden og tager hovedet ned, når man kommer med bidet. Hun kan dog se en smule sur ud når der spændes gjord.

Julie er en pony der hele tiden forsøger at please sin rytter og har absolut ingen unoder. Hun har gået noget let dressur og er startet i LC1 og LC3 med placering. Hun har nogle super fine og rummelige gangarter, men er ikke nået længere i sin uddannelse, grundet rytters manglende erfaring. Julie kan rides af helt nybegyndere, men sælges ikke udelukkende til begynder, da hun stadig har brug for en til at vise hende vejen.

Julie bliver sprunget hver uge, og også her viser hun kæmpe kapacitet. Hun har sprunget enkelt spring op til 90cm og baner på op til 70cm. Det er igen her udelukkende manglende erfaring fra rytters side der gør, at hun ikke er kommet længere. Julie kan godt tøve lidt på fyld og nye spring, så her kræver hun til tider en let erfaren rytter, som kan vise hende vejen.

Julie er redet på tur, både alene og med andre, men foretrækker dog at have en at følges med, da hun ellers godt kan finde på at stoppe op. Hun har været ude og bade, hvilket hun er super sød til. Julie har været med på ridelejr flere år, hvor hun har deltager i ponygames og diverse andre aktiviteter.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333201303858
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 04 december 2019 kl. 12:05, og har været vist 437 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider