Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Filurius OX

Video
Video
Video
Video

 Araber, fuldblod  
 Vallak
 14 år 
 154 cm
 Rød
Nem, velopdragen og lækker araber til salg

Filur er en utrolig medgørlig og lærenem fuldblodsaraber i en god alder. Han elsker at blive udfordret og vil gøre alt for at tilfredsstille sin ejer. Han har nogle dejlige egenskaber såsom arbejdsomhed, smidighed, kærlig, tryghedsnær, nysgerrig og klog. Han er dejlig fintfølende overfor hjælperne og bliver redet i en blød hånd. Han har et roligt sind af en araber at være og lytter meget til sin ejers signaler, hvilket også tydliggøres idet han uden problemer kan rides i alle gangarter uden udstyr (se video).

Filur er en en dygtig hest med stort potentiale. Da han er lærenem og elsker at blive udfordret, vil den nye ejer få en meget medgørlig hest, som elsker at dygtiggøre sig. Han vil også fungere godt, til en person, som selv vil blive dygtigere og vil lære af ham.

Dressur:
Filur kan øvelser til og med LA og få øvelser derop efter. Hvad jeg vil fremhæve, er at han har en rigtig skøn galop. I starten af en træning skal der skubbes lidt energi i traven, og lige så snart der er god varme i musklerne, flyver han blødt afsted under rytteren og koncentrerer sig om de signaler, der bliver givet.


Spring
Det sidste års tid, har vi ikke haft mulighed for banespringning grundet faciliteterne, hvor han er opstaldet. Vi har derfor mest sprunget i skoven. Filur elsker at springe. Han er energisk, men stadig nem at styre. Han løber sjældent udenom, og når han gør, er det som regel en rytterfejl. Det er svært at sige præcis hvor høje naturspringene er, men dengang vi sprang meget banespring, var det mellem 90 cm og 110 cm, som var en normal træning.

Halthed:
For lidt under 2 år siden, fandt vi ud af, at Filur har slidgigt i bagbenene. Han har derfor fået nogle behandlinger over en periode. Efter behandlingene har han ikke mærket nogle gener, og vi har kunnet ride helt normalt igen efter genoptræningen. Filur er fit for fight igen.

Medfølgende ting:
Han har både en spring- og dressursadel som er blevet skræddersyet til hans ryg. De følger selvfølgelig med i købet af ham og er inkluderet i prisen. Dressursadlen er 6 år gammel, og springsadlen 5 år (nypris for sadlerne tilsammen 27.500kr).
I prisen medfølger også diverse andet udstyr.


Der ønskes Filur det bedste.

Mvh
Julie og Mille Beck
 
 

[Salg] Nem, velopdragen og lækker araber til salg

Prisen er inklusiv hans to sadler, som er skræddersyet til hans ryg. (Nyprisen for sadlerne var tilsammen 27.500 kr. og de er henholdsvis 5 og 6 år gamle, dog svært at se, da vi har passet meget godt på dem)
Der medfølger også mindst to dækkener, to sadelunderlag og andre småting.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: OX 4238
208336OX0504238
F:
OX+ 3882
(OX DK)
M: Filia OX
OX+ 4300
(OX DK)
MF:
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 30 november 2019 kl. 01:10, og har været vist 607 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider