Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Svalegårdens Chico

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 7 år 
 165 cm
 Sort
Chico er en super smuk friser-blanding med lang man, kraftig hale og et fantastisk temperament. Han er sød, velopdragen, ukompliceret og håndterbar.

Chico har ikke prøvet så meget og kan være usikker ved nye ting, men falder hurtig til ro når tingene er set an. Han lytter meget til sin rytter og har behov for en der kan vise ham vejen, hvis du er usikker vil Chico også være usikker, men er du rolig og bestemt vil han følge dig.

Chico er født hos mig og altid stået hjemme. Tilredet som 5-års og har siden været brugt som hygge-/turhest. Han går alle 3 gangarter, mangler stadig lidt balance i galoppen, let på tøjlen, lærenem og vil rigtig gerne arbejde. Han kan rides på tur både alene og med andre, er stort set trafiksikker, kan dog vige for store biler og motorcykler.

Chico går på blandet fold med både hopper og vallaker, er næstkommanderende, har ingen unoder og vant til meget foldtid.

Chico går uden sko og er passet med smed, tænder, vaccinationer og meget nem at fodre på. Fodres pt med wrap/hø, vitaminer og roepiller.

Chico har let sommereksem, der holdes nede ved eksemdækken i de kritiske timer ved sol op/ned-gang. 2 eksem-dækner medfølger.

Chico har for 6 måneder siden pådraget sig en gaffelbåndsskade på venstre bagben. Skaden er 100% helet, raskmeldt og klar til genoptræning. Dyrlæge-erklæring kan fremvises. Han er syge-, liv- og uanvendelig- forsikret hos Tryg, forsikring kan overtages af køber.
 
 

[Salg] Super smuk friser-blanding

Privat salg med kontrakt.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333201203419
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 november 2019 kl. 13:03, og har været vist 1533 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider