Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 12 år 
 115 cm
 Lys skimmel
Vores datter er blevet for stor til sin højtelskede pony, og tiden er derfor kommet til, at Freja skal videre til et nyt og kærligt hjem.
Freja er en cool og dejlig lille pony med en stor personlighed. Hun er sund og rask, går uden sko og har aldrig været syg, skadet eller halt. Freja er passet med dyrlæge, tandlæge og smed. Hun er nem at læsse i trailer og 100 % sikker i trafikken. Freja går fint på fold med andre heste. Hun nusser sine venner og går sin vej, hvis der er ballade. Hun trives også fint i sit eget selskab en enkelt dags tid.
Freja bryder sig ikke om uro omkring sig, når hun står på staldgangen. Hun kan derfor godt blive lidt irritabel. Hun er dog nem at håndtere og sadle op, og når først trensen er på, er hun helt klar til action, leg og udfordringer med sin rytter.
Freja er en perfekt begynderpony. Vi har fortrinsvist brugt hende til dressur og lettere spring. Freja nyder at komme en tur i skoven, både alene eller i selskab med andre heste. Hun er fokuseret og stabil ved stævner og distraheres aldrig af sine omgivelser; hverken af larm, heste eller mountainbikers, der krydser hendes vej på skovstierne.
Hun er utrættelig og super hurtig, og hun elsker, når der er fart på; både på springbanen og i skoven. Hun har gået LC klasser i både dressur og spring. Freja har desuden tidligere været brugt til ponygames, hvor hun har deltaget i mange stævner, blandt andet distriktsstævner og i DM i landsfinalerne i 2015-2017, som hun i 2017 vandt sammen med sit hold.
 
 

[Salg] Lille pony med stor personlighed

Freja sælges kun til private hjem med fuld forældreopbakning, og vi forbeholder os ret til at vælge mellem eventuelle købere.
Sadel, sadelunderlag, hovedtøj (Crown by SD Design, Neue Schule bid), grimer og dækkener med mere følger med i prisen. Freja har grønt pas. Hun er forsikret i Agria, og forsikringen kan overtages af ny ejer.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video DRF Go HesteData Google
ID: 208333200710115
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 29 oktober 2019 kl. 08:46, og har været vist 1065 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider