Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bonicha

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 8 år 
 163 cm
 Broget
2012:
Bonicha´s mor Chymar kom hos mig i opstaldning i 2012, ca. en måned før hun skulle føde sit føl. I juni måned blev Bonicha født uden problemer. Hun blev solgt som 3 års.
Ved hendes nye ejer blev hun tilredet og har efterfølgende startet en masse af stævner (dressur, spring, military, TREC). Lige nu er hun kun 7år men har allerede en masse erfaring i hendes baggage.

2018:
Bonicha har ændret adfærd og vil ikke have sadel på eller longe gjord. Her fandt forrige ejer ud af at hun havde udviklet mavesår og har efterfølgende behandlet hende for det i flere omgange. Hun er ikke blevet tjekket efterfølgende. Forrige ejer oplyser at: der forligger billeder af ryg som er ok (marts 2019); Bøjeprøve ok; Scanning af livmor er ok; Scanning af fazetledene som viser lidt skygger, men dyrlægen har vurderet at det er mavesåret der gør det. Hun viser fint når hun er i brunst men bliver ikke hoppet.

2019 (april):
Bonicha er kommet tilbage for at se om der kan gøres noget for hende og om hun kan fungere bare nogenlunde under rytter igen. 7 Måneder er nu gået men der er desværre ikke sket nok fremskridt. Hun panikker, løber og bukker forsat ved at have sadel eller longegjord på. Om hun kan blive ridehest igen vides ikke og derfor sætter jeg hende nu til salg som avlshoppe/ hyggehest. Jeg ønsker at sælge hende til et stabilt hjem, således at stress holdes ned ifm. mavesår problematik. Evt. bytte til en plage/ unghest/ ridehest er også velkommen.

Bonicha er en superflot, brun broget hoppe med de smukkeste aftegninger og et udtryksfuld hoved. Hun er efter B. Hoelgaards Boston (e. Voice- De Niro- Donnerhall) og er med et tysk pas registeret i seges. Hun er kåret i pinto august 2018 i F1 med karakteren 8/ 8/ 7/ 8/ 8/7/8/8/8/8. Til rideprøven fik hun: 7/ 7.5/ 7/ 7.5.

Hun er passet med smed og ormekur. Trækkes frem og tilbage fra fold hver dag uden problemer og er med i skridtmaskine-ordning. Hun er nemt på stald og kan med alle på fold, samt er hun nemt at fodre på. Nye ting- situationer mener hun er interessant, men hun følger med tillid hendes trækker.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: DE422228003812
F: B. Hoelgaard's Boston
NLD003200608883
M: Chymar
208333PI0701850 PI DK
MF: Big Ben A Kila
PIH 54 PI DK
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 14 november 2019 kl. 19:01, og har været vist 5716 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider