Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ofelia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 4 år 
 152 cm
 Brun
Hvis det er farven på passet, der betyder noget. Så lad være med at læs videre, da denne hoppe har grønt erstatningspas :-)
Ærlig roman i vente
Race: Blanding

Da jeg desværre er kommet i den situation at hverken tid eller økonomi hænger sammen med 2 små børn med 14 måneders mellemrum bliver jeg nød til at sælge min Hoppe Ofelia som i daglig tale bliver kaldt for fille, hun er en rigtig dejlig en på 4 år fra d. 3.6.2015  jeg har haft siden hun var 3 måneder gammel, hun er en spinkel feminin hoppe på ca. 1.52  (hun er dog ikke målt med stangmål), der skal tages forbehold i hun vokser endnu. Fille er ryttervant i den forstand at min søn har fået en masse trækture på hende, en 12 årige har fået træktur på vej og jeg har selv været oppe på hende 2 gange. Alle gange har været uden problemer.
Fille har ingen sygdomshistorie, og bliver passet med smed hver 12 uge da hendes hove ikke vokser særlig stærkt, samt hun slider dem flot selv.

Trafik: Fille er trafikvant og er stabil ved cykler, personbiler, knallerter, ved store kørertøjer såsom lastbiler og landbrugsmaskiner, har hun det bedst ved at have fronten imod det. Hun vant til samtlige store  køretøjer på folden og gravemaskiner tæt på, hun søger gerne imod det bare for at være nysgerrig. Og er vant til at blive trukket alene på tur.

Trailer: Fille er trailervant, og kan læsses af en person, hun kan stå alene i trailer, lige såvel hun kan stå med anden hest, hun står fint under kørsel. Hun står også pænt hvis hun skal stå i trailer længere tid uden kørsel.

Af sind så er fille en unghest som altid har været ligetil og altid været klar på nye udfordringer og taget alt i stiv hov :-)
Hun er selvsikker, nysgerrig, eventyrlystig, hun er en hest der gerne vil være i ens lomme hvis hun kunne, hun er elskværdig!
Fille er udstyrsvant og har taget det hele rigtigt fint, hun mangler sin balance når man løfter bagbenene, hun sparker ikke, men løfter benene hurtigt til sig.

Fille var sendt i tilridning, men da hun har set sig ond på den ene vallak og på ingen måde fungere på stedet, bliver hun hentet hjem imorgen d 11/9, fille har gået i flok med vallak før uden problemer. Dog har hun været fantastisk når hun var i "arbejde"

Der er ligeledes billeder af far, som er blanding af knapstrupper og dv og måler som 6 års 169 cm, han er både spring og dressur hest.
Og billeder af mor


Prisen kan evt. Forhandles en smule ved hurtig salg. Men bliver ikke solgt for hvad som helst og til hvem som helst, da det er et ekstremt svært salg for mig. Men da pengene for mig ikke er det vigtigste kan en afdragsordning finde sted men ejercerfikat følger ikke med ved salg før prisen er betalt
 
 

[Salg] Fantastisk hoppe

Privat salg

Pris: 16.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 164309
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 10 september 2019 kl. 22:00, og har været vist 506 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider