Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fældgårdens Cameroun

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 22 år 
 174 cm
 Brun
Cameroun er en glad "gadedreng", der efterhånden har et par år på bagen. Han elsker at "gå til ridning", men som nu skal pensioneres fra de høje klasser, og nu skal til at leve livet med en ny sød familie, som ønsker at ride en tur i skoven og dressur på LA-MB-niveau.

Cameroun er en hest, der har gjort det rigtig godt, har været en super lærehest for mig i 2½ år, men som nu fortjener at gå på et lidt lavere niveau. Han egner sig ikke til at blive pensionist, han VIL gerne arbejde, dog på et lidt lavere niveau end nuværende og gerne med variation af bomme og cavaletties samt skridture.

Han er en flot højtstillet hest, har et skønt udtryk og er altid med på "legen". Han er et stort nussehoved, og knytter sig meget hurtigt til sin rytter. Elsker mad og gulerødder.
Går selv i trailer, og kan læsses af 1 person.

Går du med drømmen om at lære changementer og serier, så er Cameroun den helt rigtige læremester.
Er meget sikker i sine changementer og laver uden problemer serier ned til 2'er changementer, laver også 1'er changementer.

Det er absolut vigtigt for mig at finde det helt rette match til Cameroun, så jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem evt. interesserede henvendelser.

Så kan du se dig selv være en potentiel rytter til Cameroun, og som vil suge en masse lærdom til sig eller en pige/dame som ønsker en god, stabil ridetur hver dag, så kontakt mig :-)
Send gerne en SMS og jeg ringer tilbage til dig.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200204725
F:
DVH 738
(DV DK)
M: Fældgårdens Désirée
EDH 5731
(DV DK)
MF:
DVE 360
(DV DK)
Dressur: M-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 15 september 2019 kl. 10:16, og har været vist 2243 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider