Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Søndermarkens Kasper

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 13 år 
 148 cm
 Brun
Kasper er en kærlig og rar pony, nem i daglig håndtering, arbejdsom og fremadgående. Kasper er en pony der søger tryghed i sin rytter, som skal vise ham vejen, og hvis rytteren giver ham denne tryghed og respekt, bliver den mere end gengældt fra hans side. Han er en rigtig loyal pony, der vil gøre alt for sin rytter.

Kasper vil være perfekt for en yngre let-rutineret rytter, som ønsker at starte stævne og arbejde sig opad, med sin kommende bedste ven. Han kan udføre alle ponyøvelser, han er stabil i alle gangarter, men kan samtidigt godt tåle at stå et par dage uden at blive rørt, uden nogen forandring sker. Kasper er hos os brugt som dressurpony, og e stævnevant. Han er super let at læsse i trailer, og 95% sikker i trafikken. Han elsker lidt variation i sin træning, dvs. let spring, turridning, bomtræning osv.

Vores elskede pony er passet med alt mht. dyrelæge og lign. Kasper sælges udelukkende kun til hestekyndige og privat. Ikke rideskoler eller lign. Ligeledes har vi også et princip der hedder hjem før pris.

Kasper er jordens skønneste pony med sjæl og personlighed, hvilket derfor også gør det rigtig hårdt for os at skulle sige farvel til ham. Vi leder nu efter et nyt kærligt hjem til ham.
 
 

[Salg] Fantastisk skøn dressurpony sælges.

Privat salg. Dressurpony sælges med alt udstyr indkluderet; tilpasset sadel (kentown), transe (premiere), dækner, underlag, gamacher osv.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333NF0600555
F:
NFHR 120
(NF DK)
M: Bakkegaards Fun Top
NF 1814
(NF DK)
MF:
NFHR-E 91
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Erling S. Schmidt
Senest rettet 23 oktober 2019 kl. 13:33, og har været vist 9905 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider