Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

ofelia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Småhest, blanding
 Hoppe
 4 år 
 150 cm
 Brun
Hvis det er farven på passet, der betyder noget. Så lad være med at læs videre, da denne lækre hoppe får grønt erstatningspas :-)

Race: Blanding

Hoppe på 4 år fra d. 3.6.2015 udbydes nu til salg efter grundig overvejelse. Ofelia som i dagligt tale kaldes for fille, har jeg nu truffet den svære beslutning om hun skal videre, da jeg ikke føler jeg kan opfylde det hun mangler og har behov for. Fille har jeg haft siden hun var 3 måneder gammel, hun er en spinkel feminin hoppe på ca. 1.50 (hun er dog ikke målt med stangmål), der skal tages forbehold i hun vokser endnu og er en af grundene til tilridning ikke er påbegyndt. Fille er ryttervant i den forstand at min søn har fået en masse trækture på hende, en 12 årige har fået træktur på vej og jeg har selv været oppe på hende 2 gange. Alle gange har været uden problemer.
Fille har ingen sygdomshistorie, og bliver passet med smed hver 12 uge da hendes hove ikke vokser særlig stærkt, samt hun slider dem flot selv.

Trafik: Fille er trafikvant og er stabil ved cykler, personbiler, knallerter, ved store kørertøjer såsom lastbiler og landbrugsmaskiner, har hun det bedst ved at have fronten imod det. Hun vant til samtlige køretøjer på folden.

Trailer: Fille er trailervant, og kan læsses af en person, hun kan stå alene i trailer, lige såvel hun kan stå med anden hest, hun står fint under kørsel. Hun står også pænt hvis hun skal stå i trailer længere tid uden kørsel.

Af sind så er fille en unghest som altid har været ligetil og altid været klar på nye udfordringer og taget alt i stiv hov :-)
Hun er selvsikker, nysgerrig, eventyrlystig, hun er en hest der gerne vil være i ens lomme hvis hun kunne, hun er elskværdig!

Der er meget mere at fortælle om hende, men så kunne jeg skrive romaner, så derfor fortrækker jeg hellere et opkald, end at du lærer hende at "kende" igennem denne tekst.
Da jeg har børn vil jeg fortrække en sms før opkald, da det ikke lige er sikkert jeg kan tage telefonen med det samme :-)

Billederne af hende er billeder taget igennem de sidste 4 år, og har ikke nogle nye af hende, men disse kan tages samt video kan sendes :-)

Der er ligeledes billeder af far, som er blanding af knapstrupper og dv. Han voksede i højden til han var 6 år (så man skal beregne fille sætter højde endnu og det kan ses på hende) hendes måler nu som næsten 7 års 1,69 cm. han er både spring og dressur hest.


 
 

[Salg] Feminin Hoppe sælges

Privat salg

Pris: 16.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 164166
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 10 juni 2019 kl. 12:56, og har været vist 615 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider