Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zultan Von Indegaarden

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Vallak
 12 år 
 164 cm
 Sort
Jeg søger en moden, sød, dygtig og ansvarsfuld part til min søde frieser Zultan. Zultan er 12 år gammel og bliver primært brugt til dressur. Han elsker også at komme på tur med andre, men er desværre ikke så god til at tage på tur alene, dette er dog noget vi øver og det går super godt. Dette er også noget du som part, meget gerne må træne med ham. Zultan er muskelfattig og er i gang med opbygning af sine muskler. Det er derfor vigtigt Zultan får sig en dygtig rytter, som ved hvordan han skal rides, for at bruge sin krop korrekt.

Zultan er ikke en begynder hest. Du skal være en erfaren rytter, som kan være konsekvent på en kærlig måde. Zultan kan være en vågen hest når han rides udenfor, det er derfor vigtigt at du ikke skræmmes af hans til tider vågne sind. Han er aldrig “dum”, blot lidt nervøs.. Indenfor er han super sød og der er ingen problemer. På stedet findes der både ridehus, 20x60 samt 20x40 ridebane, springbane og opvarmnings/longeringsbane.
Det forventes at du er villig til at modtage og selv betale for undervisning (der er undervisere på stedet). Du må gerne starte stævner.
Zultan har i december 2018 startet sit første dressur stævne til en procent på 69.
Du må også gerne springe, dog har han ikke prøvet det særlig meget, men han springer altid, hvis man styre ham korrekt mod springet.

Jeg søger først og fremmest en part til ham, som er ansvarsfuld og dygtig til sin dressur. Zultan “forærer” ikke noget væk, og du skal arbejde hårdt for det du får. Af denne grund er mine krav også, at man kan sin dressur, da Zultan skal guides, han er på ingen måde aldersvarende uddannet. Jeg håber at finde en part som kan ride ham minimum 3 gange om ugen start august/september, det forventes at du også udover de dage, kan tilse ham i form af nusning, leg eller andet. Hvis du ønsker at starte inden er der evt. mulighed for, at du kan ride ham 2 dage om ugen. Udmugning hører sig også til (døgnfold om sommeren) samt at ordne foder.
Det er et ufravigeligt krav, at man er medlem af Ringsted Rideklub (375. kr, om året).

Han står opstaldet i Ringsted, på englerup mølle.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
 
 
 
 

[Part] Part søges til skøn frieser vallak.

Det er vigtigt Zultan får en part, som kan overholde aftaler og også tager del i de kedelige ting, såsom at muge ud.
Da jeg er gravid og ikke kommer til at kunne ride omkring efterår/vinter, er det vigtigt at jeg kan regne med dig. Du vil derfor komme til at have Zultan de fleste dage for dig selv, og det er derfor vigtigt at du kan og vil bruge mere end 3 dage om ugen på ham. Der er evt. mulighed for at fortsætte som part, efter jeg er tilbage fra barsel. Jeg har senest brug for en part august/september, og venter gerne på det helt rigtige match :-)
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208004200705246
F:
528004200009341
(FI NLD)
M: Aaltje V. Zweins
528004199219730
(FI NLD)
MF:
528004197702671
(FI NLD)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 10 juni 2019 kl. 14:13, og har været vist 680 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider