Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Silkisif f. Lindebjerg

 Islandshest  
 Hoppe
 16 år 
 138 cm
 Palomino
Silke er en relativt spinkel hoppe på 138 cm i stang. Hun har stået ret stille i et stykke tid og har derfor ikke de største muskler. Hun skal ikke have en rytter på over 70 kg, da udstyret også vejer.
Hun er meget sød, både på stald og i al håndtering, jeg er en meget konsekvent opdrager, så hun hører rigtig fint efter, fordi hun har lært det ikke kan betale sig at gøre andet, for jeg er enormt stædig. Hun har aldrig gået særlig dressur, men kan sagtens gå til biddet, dog kun rigtigt i skridt, fordi hun ikke har musklerne til at bære sig selv ellers pt. det kan komme med træning. Hun hader baneridning, så det skal man ikke selv elske, men man må selvfølgelig godt af og til.
Jeg har fået en smule undervisning af og til, og hun responderer super og får stor ros for sin samarbejdsvilje, men det er aldrig rigtig blevet til mere, for jeg kan bedst lide samværet, ikke resultaterne.
 
 
 
 

[Part] Sød islandsk hoppe til skønne skovture

Jeg søger en part til min islandske hoppe. Man skal være fuldstændig selvstændig og kunne ride ud selv, uden jeg skal være bekymret, så søger kun folk over 18 som udgangspunkt.
Silke er en super sød og meget speciel hoppe. Hun er 11 år men ikke redet særligt seriøst nogensinde. Hun er redet super meget i skoven og en smule på banen af og til. Hun er 3 gænger og meget samarbejdsvillig. Hun er rolig, men kan godt blive påvirket af lidt blæst. Hun gør ikke en flue fortræd og passer virkelig på sit menneske. Hun elsker at komme ud og opleve ting. Hun søger derfor ikke en part til ridning på banen, men en der vil ride ud med hende.
Man skal være blid men af og til bestemt med hende. Hun er meget selektiv og man får kun lov til at have part, hvis jeg kan se hun kan lide mennesket, da jeg mener, at forholdet mellem hest og rytter er det allervigtigste.

Jeg ønske en part, fordi jeg både læser og arbejder til dagligt, og jeg synes det er synd hun står stille, når hun elsker at komme ud i verden. Jeg tænker umiddelbart 2 gange om ugen, men jeg er meget fleksibel, man skal bare overholde sine aftaler.
2 gange om ugen koster 350,-

Vi bor lidt uden for Hillerød, og har både ridebane og skov til rådighed.
Skriv helst en sms til mig, hvis du kontakter over telefon, da jeg ikke tager numre jeg ikke kender, fordi jeg oplever mange sælgere.
 
 
ID: HST 164063
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 10 maj 2019 kl. 10:16, og har været vist 834 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider