Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Arkansas

Billede
Video
Billede
Billede

 Haflinger  
 Vallak
 10 år 
 148 cm
 Gul
Vil du til haflinger dm i år eller søger du din nye bedste ven - så se her!
Verdens bedste Arkansas sælges.

Det er med tungt hjerte at Arkansas sættes til salg, men da tiden dsv ikke er der til at bruge ham som han fortjener, skal han nu finde sig en ny bedste ven.
Arkansas er en dejlig haflinger vallak som har den skønneste personlighed. Han er en rigtig charmetrold og har et rigtig “gavtyvs-udtryk” uden at være det. Arkansas er primært brugt til dressur og tur da det er her interresen har været størst hos rytter. Kansas har også et kæmpe talent for spring og han elsker virkelig at få lov til at give den gas på en springbane.
Arkansas har mange flotte dressurresultater. Der kan bl.a. nævnes LC2 til 75,8 % på a-bane og LB1 til 67 % og la4 til 66 % med gamle rytter. Har startet både på a og b-bane. Arkansas kigger aldrig til stævner og er en rigtig kammerat. Han får altid flotte ord med fra dommerne og fra publikum. I stævneperioder har han været vant til at være til stævner næsten hver weekend og han tager alt i stiv arm. Han har aldrig gået et stævne med nuværende rytter unden at komme hjem med mindst 1 roset. Kansas er startet til og med LB1 A med nuværene rytter men kan mange LA øvelser, og er startklar til disse. Han er super lærenem og elsker at arbejde og blive nusset med.
Kansas har desuden et stort springpotentiale og har med gamle ejer gået mange springstævner. Han elsker at springe og har herhjemme sprunget 100 cm uden problemer. Arkansas er nem at styre rundt på en springbane.
Arkansas har desuden gået en del distance og trec stævner ved tidligere rytter. Ved os er han desuden også blevet brugt til rideterapi hest, da han er rigtig god at arbejde med fra jorden af.
Han er 100 % trafiksikker og passet med alt.

Mangler du din nye bedste ven, som vil gå gennem ild og vand for dig så er Arkansas et godt bud. En hest der skal opleves
 
 

[Salg] Verdens skønneste Haflinger Arkansas sælges

Privat salg.
Udstyr kan evt. medkøbes.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333HA0900340
F:
HAH 14
(HA DK)
M: Mira
HA 558
(HA DK)
MF:
HAH 20
(HA DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 20 februar 2019 kl. 10:32, og har været vist 3400 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider