Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pressie

Billede
Video
Billede
Video

 Pony, typeavl
 Hoppe
 7 år 
 148 cm
 Mørk skimmel
Drf målt 148cm 31 jan 2019
Hjem før pris

Pressie er en dejlig pony, med et godt hoved, der elsker at komme ud og opleve verden.
Hun har 3 gode gangarter, med et godt flow, hun har et stort talent indenfor dressuren, hun ligger lige nu på Lc niveau , men hun er påbegyndt schenkelvigninger, kontra galop og versade.
Hun er indsprunget på små spring, men da hun kun har prøvet det få gange, kræver hun en rytter der kan støtte og hjælpe hende. (På Videoen er det første gang hun springer med rytter).
Hun elsker en god lang tur ud i det blå, hun vant til ture i skoven eller blive redet på forskellige marker og hun er vant til biler.
Hun kan rides selv og sammen med andre.

Hun er nem at håndtere, kan vaskes med vandslange og kan stå selv i stalden og blive striglet og sadlet op.

Hun er vant til meget foldtid, kommer ud ved 5-6 tiden om morgen og ind ved 14-17 tiden om eftermiddag, her om vinteren, og er ude så mange timer vejret tillader det om sommeren. Hos mig står hun i boks med åbent til udendøres padox, så hun har altid muligheden for frisk luft, hun står ved siden af min anden hoppe, som hun også går på fold med.

Jeg har haft hende med til et større ridehus nogle gange, hun er nem at have med. Hun vil dog gerne stå og kigge nogle minutter på rampen til traileren, før hun går ind, men med lidt flere ture i trailer, vil dette ikke være et problem mere.
Jeg har også haft hende med til et stævne, LD 1 68,095% og LD2 67,778% (hesteklasser da jeg er 19 år) som hun vandt. Derfor har jeg primært fokuseret på træning i stedet for stævner.
Tidligere ejer har haft hende med til sadel kåring i 2014, hun er kået med 8 i helhed Dansk sports pony.

Jeg har haft pressie siden i sommeren 2018, før jeg fik hende har hun ikke været redet fast, men hun har været redet fast af mig siden sommeren 2018, hvor jeg mest har fokuseret på grundtæningen, og på at hun skal opleve en masse ting. Hun er vant til varierede træning som ture, longe, bomtræning, miljø træning og frihedsdressur. Hun kan også rides i grime, og lammesadel uden bøjler.

Pressie kræver en rutineret rytter, hun skal rides for blød hånd og lette hjælpere, men man skal kunne sætte sig igennem en gang imellem, da hun godt kan være “en bestemt dame”. Hun er en pony som knytter sig meget til sin rytter, og godt kan lide når rytteren har god tid til hende.

Hun trives bedst i rolige omgivelser, og med faste rutiner, hvis der er for mange mennesker og heste, kan hun virke lidt sur og bliver nemt lidt stresset. Ønsker derfor at hun bliver solgt til et hjem, hvor der er rolige omgivelser, faste rammer og mennesker, og fold tid hver dag. Og hvor rytteren også har lyst til at tage en tur ud i det blå en gang imellem, da Pressie elsker at lave varieret træning. Det er også vigtigt at nye ejer giver hende den nødvendige tid til at lade hende falde til i nye omgivelser og har ro på til at lære hende godt at kende før stævner. Hun har kun været flyttet få gange, og min oplevelse har været at hun har brug for lidt tid til at vænne sig til ny rytter og nyt miljø.

Hun er passet med alt, vacc., tandrasp, smed går med forsko og massør - også ved tidligere ejere.
Hun har aldrig været syg eller skadet.

Hun sælges da jeg gerne vil vidre med travsporten, og hun er klar til at komme ud til en ny rytter, der vil lære hende nye ting og har god tid til hende.

Har du læst teksten og tænker det kunne godt være noget, men jeg har ikke lige 50000kr, men kan tilbyde et godt hjem,så send en SMS eller ring, så kan vi måske finde ud af noget. Da det vigtigste for mig er at finde det rette hjem til Pressie, derfor forbeholder jeg mig retten til at kunne vælge mellem købere.

Der følger sadel, trense og div. Dækner med i prisen.

Hvis i har spørgsmål så er i velkommen til at skrive eller ringe
 
 

[Salg] Lækker Dressur/Allround pony

Hestepas medfølger, udlånes ikke

Pris: 50.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: RSDH 722
208333SP1202445
F:
SPH 189
(SP DK)
M: Feike
SDS 418
(SP DK)
MF:
SPH 123
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 02 februar 2019 kl. 18:14, og har været vist 823 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider