Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Heppni Af Grau- Balle Nygaard

Billede
Video
Video
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 6 år 
 134 cm
 Sort
Jeg søger den helt rigtige nye ejer til Heppni. Hun er ¾ islænder og en utrolig robust lille hest. Hun vil sagtens kunne bære en lille voksen, men da hun ikke er så høj, passer hun desværre ikke til min datters lange ben. Derfor har jeg besluttet at hun skal et sted hen hvor hun kan få den opmærksomhed hun fortjener og blive brugt og motioneret mere end vi kan klare her.
Heppni er tilredet i efteråret 2018, med både børn og voksne på ryggen af hende. Hun er meget nem at arbejde med og lærer hurtigt at forstå de signaler rytteren sender. Hun mangler stadig lidt balance i galoppen og der er fundet tølt, men der skal arbejdes mere med det. Hendes mor har alle 5 gangarter, men vi er usikker på om Heppni har pasgangen også.
Hun er ikke så ”tung” som islænderen normalt er, så vi vurderer at hun vil kunne være en fin pony til både dressur og spring og turridning.
Hun er en meget stærk lille hest med en stærk vilje, så hun kræver en rytter med erfaring og/eller evnen til at sætte sig igennem overfor hende. Og da hun stadig er ”under uddannelse” er det også vigtigt at rytteren kan lære hende det hun mangler.
Hun kan ”leve på en sten”, så hun er meget nøjsom i fht foder. Hun har desuden islænderens vinterpels, så hun vil sagtens kunne gå i løsdrift og være udenfor om vinteren. Vi har dog haft hende og hendes mor i stald om vinteren, så det er hun også vant til.
Hun har uden problemer været i trailer nogle gange og har gået med flere andre ponyer og heste uden problemer. Generelt er hun er meget rolig og på ingen måde nervøs lille hest, som tager tingene lidt som det kommer og møder verden og overraskelser med nysgerrighed.
Hendes navn betyder ”Held” og skyldes at hun var en stor og uventet overraskelse.


 
 

[Salg] Islænderblanding

Vi vil tillade os at vælge mellem købere og ønsker at bevare kontakten med ny ejer, så vi kan følge hende fremover.

Kan alternativt udlånes i op til et år, efter nærmere aftale.

Pris: 17.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333201303590
F:   -  
Islandsk hest
M: Nougat
208333201008080
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 06 januar 2019 kl. 12:19, og har været vist 889 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider