Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Al Capone

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Vallak
 12 år 
 147 cm
 Sort
Al Capone (i det daglige kaldt Alfred), er en helt igennem sød og glad pony, som nu søger en ny fast makker.
Han sættes udelukkende til salg, fordi personlige problemer har gjort det svært at finde den tid og lyst han fortjener. Han blev oprindelig købt med henblik på undervisningsbrug, og han har derfor et fantastisk roligt, børnevenligt sind.

Alfred er kun 6 år gammel, og har sind derefter. Han er helt utrolig nysgerrig på verdenen omkring ham og begejstret for at arbejde. Han har udvist talent indenfor både springning og dressur, begge dele er dog på nuværende tidspunkt på basisniveau, da Alfred har holdt pause over foråret og sommeren. Han er en pony med gang i, som elsker at bevæge sin krop. Til tider i sjove bevægelser, derfor er en rutineret voksen, hjælper eller lignende krævet i arbejdet med Alfreds gen-opstart, og han sælges ikke til en komplet urutineret rytter.

Alfred har haft problemer med anspring til højregalop med rytter på. I den forbindelse er han blevet opereret for sædstrengsadherence med gode resultater, og vælger nu selv højregaloppen helt frit. Dog er han aldrig blevet trænet i anspringet til højregalop med rytter på, hvorimod anspringet til venstre sidder lige i skabet.

Tidligere har Alfred været redet med bid, men han har her på gården været redet bidløst, og har også gået i cordeo i alle tre gangarter, før hans pause.
Han er 100% trafiksikker overfor alt hvad han har været præsenteret for, inklusiv mejetærsker, traktorer, lastbiler etc. men er lige nu ude af træning med hensyn til turridning, fordi dette har været nedprioriteret.

Alfred er passet med dyrlæge, smed og tandraspning.

Alfred sælges kun til ryttere med en maxvægt på 55 kg. Dette er fastsat i samarbejde med kiropraktor for at sikre optimale betingelser for hans videre færd. :)
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333201204818
Dressur: Tilredet
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 14 november 2018 kl. 14:12, og har været vist 4314 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider