Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Awesome Dilight

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 6 år 
 165 cm
 Brun
Det er med blødende hjerte og tåre i mine øjne, at jeg må erkende, at tiden til studie, arbejde og hest ikke helt hænger sammen længere, så jeg har derfor valgt at sætte min smukke DV hoppe, Awesome Dilight, til salg.

Awesome - til dagligt kaldet Aase - er en hoppe på 165 i stg og 6 år gammel.

Hvis du søger et ungt springtalent, som endnu ikke er fuldt udnyttet, men som er godt på vej, så er Awesome hesten til dig. Awesome er tilpas forsigtig, og så har hun en god indstilling på springbanen.

I dressuren går hun pænt, kan lidt sidebevægelser og changementer, men da dressuren ikke interesserer hverken hest eller rytter særligt meget, kan Awesome godt synes, at det hele bliver lidt kedeligt.

Hun er lærenem, og tager det meste stille og roligt. Hun kan dog til tider - i dressuren - blive forvirret, hvis man ikke får givet hende de helt rigtige signaler, hvilket kan medføre et par uoverensstemmelser. Dog skal det siges, at hun hverken bukker, stejler eller prøver at smide af, hun markerer blot, at hun ikke forstår, hvad det er rytteren mener.

Awesome er ikke startet meget, men har startet til og med LC til små stævner, da tiden til stævner simpelthen ikke har været der. Til træning springer hun små spring på omkring 110-115, men hun vurderes til, at have meget mere at give af.

Hun er sød at have med i byen. Hun står pænt i trailer(Hun skal dog have lidt hjælp på vej derind), hun kigger ikke på nye omgivelser og hun er god til hurtigt at tilpasse sig.

Awesome kan også rides på tur alene, såvel som med andre heste. Hun har været med ude i terrænet, hvor hun har sprunget over træstammer og er blevet redet i vand, hvilket hun tog i stiv arm.

Awesome står pænt under opsadling, så selv de helt små piger tør at rense hendes hove og give hende hovedtøjet på. Hun er blevet redet i skridt og trav af flere små ryttere, som har nydt en tur på hende.

Hun er det kæreste, og hun vil SÅ gerne være rytterens allerbedste ven og sørge for, at rytteren får en god tur. Derfor ønsker jeg, at Aase kommer hen til en pige eller dreng, som kommer til at elske hende lige så meget som jeg.

Hun har evnerne til, at komme rigtig langt og jeg håber derfor, at hun får en rytter, som kan få hende længere i hendes uddannelse og tage hende med ud til en masse stævner, for at hun kan få nogle gode ture og en masse mere erfaring.

OBS: Kun seriøse henvendelser, tak!
Send pb for video:)

Hun står opstaldet i Støvring, 20 km syd for Aalborg
 
 

[Salg] Awesome Dilight

Privat salg.
Rødt pas.
Udstyr kan medfølge mod merpris.
Forsikret ved alm. brand.

Pris: 65.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1201180
F:
DVH 642
(DV DK)
M: Aprilla
9601280
(DV DK)
MF:
DVE 406
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 07 august 2018 kl. 22:17, og har været vist 778 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider