Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucca

Billede
Video
Video
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 14 år 
 145 cm
 Mørkebrun
Rolig og sød 1?er pony med fantastisk personlighed sælges

Lucca er en skøn 14-årig allround pony, som kan sin dressur og let styres rundt på springbanen.
Han er en sød pony med et roligt temperament og sin helt egen personlighed. Han er fin i stalden, på stævnepladsen, på longebanen og kan rides ud både alene og sammen med andre. Lucca er altid styrbar og passer godt på sin rytter. Han kunne aldrig finde på at bukke, stejle eller løbe, det ligger simpelthen ikke til hans gemyt. Lucca er god i hovedet og på alle måder en pony, man kan føle sig tryg på.
Lucca er en sund, rask og stærk pony. Han er en krydsning/Cross-breed og måler 146 cm i stang med sko. Han er 100% trafiksikker, går direkte i trailer, går med forsko, er passet med alt: vaccination, ormekur, smed og tænder. Han er mørk brun, har en fin hvid sok på venstre bagben, hvid hov og en svag hvid stjerneaftegning i panden.
Lucca er på LA-niveau i dressur og LD i spring. Lucca er super styrbar på springbanen. Han har en super fin teknik og har nemt ved at finde det rette tempo og energi. Han finder for det meste også selv afstanden, så man ikke behøver at tænke for meget på det. Han er dog lidt ude af form og lidt rusten på øvelserne, da han p.t. står på græs og kun er blevet hyggeredet og sprunget de sidste måneder.
Vi har kun haft Lucca siden 1. maj, hvor vi købte ham til vores 9-årige datter, der kommer direkte fra et år på rideskole. Vi er førstegangskøbere og dermed ikke et hestekyndigt hjem og er desværre kommet til den erkendelse, at vi har købt en for stor pony til vores datter. Derfor har vi efter mange overvejelser valgt at udbyde Lucca til salg. Lucca har været hos forrige ejer i flere år, hvor først den ældste pige og dernæst den yngste pige har haft ham, og hvor der har været startet stævner på ham. De solgte ham til os på grund af pigernes overgang til hest.
Det er vigtigt for os, at Lucca sælges til et godt hjem, for han er en sød pony men simpelthen for stor at håndtere for vores 9-årige datter og dermed ikke det rette match, hvorfor vi nu skal have hende på en mindre pony.
Luccas sadel, der er en Nr Saddles / 16 tommer, som netop er tilpasset, følger med ham (ex. stigremme og stigbøjler).

Pris 35.000,- kr. Men prisen kan forhandles til rette hjem og ved hurtig handel. Vi forbeholder os retten til at vælge imellem købere. Hjem før pris
Ingen udlån
 
 

[Salg] Rolig og sød 1?er pony med fantastisk personlighed sælges

Pris 35.000,- kr. Men prisen kan forhandles til rette hjem og ved hurtig handel. Vi forbeholder os retten til at vælge imellem købere. Hjem før pris
Ingen udlån

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 163515
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 07 august 2018 kl. 11:45, og har været vist 615 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider