Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chico's Copyright

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 14 år 
 167 cm
 Brun
Da jeg starter studie til september må jeg desværre sande at jeg ikke længere vil kunne give Chico den tid som han fortjener. Chico er en enormt dygtig og arbejdsglad drengerøv, der altid gør sit ypperste for at imødekomme sin rytter. På springbanen er han i sit es, river aldrig en bom og bærer ikke nag over rytterfejl. Han er derfor et ideelt emne som overgangshest til den erfarne ponyrytter. Selvom springbanen er Chicos foretrukne, er han også meget øvelsesstærk i dressur, og kan øvelser til og med LA-niveau. Han har tre rigtig gode gangarter, og nyder at blive udfordret og lære nye ting. Derudover går han lige i trailer, er trafiksikker, og sød men frisk på tur. Grundet manglende interesse fra min side har han primært startet stævner med tidligere rytter og sin nuværende part. I springning er han startet til og med LB, men er tidligere startet til og med MB med tidligere rytter, og har derved masser af stævneerfaring.

Årsagen til den ekstremt billige pris er, at Chico har haft en gaffelbåndsskade, som han nu er kommet sig helt efter. Han blev fulgt tæt af dyrelæge hele vejen igennem forløbet, og blev erklæret ren i scanning og klinisk rengående i foråret. Genoptræningen er gået rigtig fint, og Chicos arbejdsglæde er nu større end nogensinde. Han søger derfor en ny bedste ven som vil udvikle sig sammen med ham, og som han kan imponere på daglig basis. På nuværende tidspunkt er han fuldstændig genoptrænet i dressur, og banespringning er i fuld gang. Hvis du har tiden og lysten til at arbejde videre med ham i springning, har du muligheden for at få en fantastisk springhest til en MEGET billig pris.

Flere billeder + video kommer snarest.

Vi ønsker at være 100% ærlige omkring forløbet da det er meget vigtigt for os at finde det rigtige match til Chico, der vil udfordre og arbejde videre med ham.
 
 

[Salg] Arbejdsglad allround hest med masser af kapacitet og personlighed

Sælges UDELUKKENDE grundet studiestart. Udlånes ikke, og sælges kun til blivende hjem. Ved spørgsmål kan jeg kontaktes på mobil. Hjem før pris, alt udstyr medfølger.

TILFØJELSE: Sælges IKKE som tur-hest, da Chico har brug for daglig stimulering for at hans fysiske og mentale behov mødes, og han er glad.

Pris: 42.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DE433331505904
F:
DE421000162200
M: Gracia
DE433330046000
MF:
DE331313302680
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 juli 2018 kl. 20:34, og har været vist 955 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider