Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Raypawers Believe

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 163 cm
 Brun
NY PRIS

PROJEKT HEST SØGER ET KÆRLIGT HJEM

En svær beslutning er truffet og min bedste ven gennem 6 år sættes nu til salg.

Believe er ikke en begynderhest og han skal ud til et hjem med stor erfaring, kyndighed og ikke mindst masser af kærlighed.
Han er nem at håndtere i den daglige håndtering og elsker at nusse og hygge. Han er en rigtig nysgerrig og klog hest.
Believe knytter sig meget til sin rytter og gør altid sit bedste for at give en god tur. Han elsker at bruge sin krop selvom det ikke altid er lige nemt at få det til at se pænt ud. I dressuren er han udfordrende og en ny rytter skal være klar på at bruge god tid for at lære ham at kende. Til dagligt bruger jeg meget tid på jordarbejde ved siden af dressuren for at opbygge hans krop korrekt. Han elsker også en god tur i skoven eller på springbanen. Her har han brug for en rytter med ro og overskud som kan holde tilliden ved lige. Hvis tilliden ikke er i orden bliver han usikker hvis han præsenteres for nye ting/udfordringer. Han egner sig ikke som stævne hest, men trives rigtig godt ved at blive holdt i gang med daglig træning.
Believe blev i 2019 behandlet for mavesår og spat i højre has. Han burde sagtens kunne holde som ridehest i mange år endnu hvis man passer godt på ham.

 
 

[Salg] Projekt springhest søger kærligt hjem

Han har igennem tiden haft udfordinger med uhensigtsmæssige adfærdsmønstre hvis han bliver presset både fysisk eller psykisk. Fx hvis han ser eller oplever noget "farligt". Der kan hans flugtinstinkt tage over og han løber. Det er noget jeg har arbejdet meget med og han er blevet så god til at finde ro hos rytteren i en presset situation. Andre uhensigtsmæssige mønstre har vist sig igennem tiden som er blevet løst og forsvundet. Men når han skal begynde hos en ny rytter et helt nyt sted kan de dårlige mønstre måske komme tilbage. Jeg vil gerne uddybe ved interesse. Den rette erfarne rytter som har ro og tålmodighed til på at opbygge hans selvtillid og vanskelige krop får en hest der altid gør sit bedste for at give en god tur.
Jeg har desværre ikke den tid og det overskud han fortjener længere. Derfor må jeg finde et nyt hjem til ham. Jeg forbeholder mig derfor retten til at vælge mellem købere.
Hvis du er rytteren der mangler et projekt at kaste dig ud i så har jeg en skøn vallak der er god som dagen er lang og der elsker at arbejde.

Han er passet med vacciner, tandlæge, smed, kiropraktik/osteopati m.m.

Udstyr følger med.

Udlån kan komme på tale ved rette match

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0901191
F:
DVH 1024
(DV DK)
M: Hostess   Link
AA 2042
(AH DK)
MF:
AA 1004
(AH DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 06 oktober 2021 kl. 13:50, og har været vist 2057 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider