Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Carlos Af Lundsager

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 6 år 
 163 cm
 Brun
Er du en ''lille'' rytter der ønsker en hest der kan følge med de store drenge? Ja så er Carlos her! Hans gangarter er noget udover det sædvanlige trods han højde, at han nailer de store heste på den konto. Desuden er han rummelig af bygning så han føles ikke som en lille hest, og hans gummibold agtige gangarter river dig med i sadlen. Rytter på billeder og videoer er også 176cm og dette bærer Carlos stadig pænt, selvom han ikke er højere, fordi hans bygning tager ham med. Ønsker du ligeledes, at forme din egen hest og have en bedste ven for livet? Så er Carlos her.
Carlos af Lundsager er en skøn Oldenborg vallak på 163cm vokser formentlig lidt endnu. Carlos har i februar måned 2018 været ude og starte sit første stævne i Oddsherred rideklub, hvor vi lagde hårdt ud med en LC2 vi red til 62,125% og en LB1 vi red til 61,5%. Han besidder kapacitet til de høje klasser! Og han er super lærenem. Han var suveræn på stævnepladsen og eksemplarisk at have med i byen. Går lige i trailer og står pænt. Han ligger let på tøjlen og er rigtig behagelig at have i hånden. Let for schenklerne. Carlos er en god og kærlig sensitiv dreng. Han står bom stille når man ordner ham, sød at trække med. Han har ingen unoder og kan med alle heste. Sød ved dyrlæge og smed og elsker en tur ud i det blå, alene og med andre.
Han kræver en rutineret rytter. Han er trafiksikker og har prøvet at springe en smule, springer pt. 70cm. Så en fin allround hest. Carlos går pt uden sko, passet med smed, ormekur og vaccine.
Sælges for avler.
 
 

[Salg] Lækker ung dreng

Sælges under almindelige vilkår. Afdragsordning med udbetaling kan komme på tale ved rette køber.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333OL1300839
F:
OLH 807
(OL DK)
M: Stella
OL 9225
(OL DK)
MF:
OLH 659
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 06 marts 2018 kl. 19:16, og har været vist 3659 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider