Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Montani

Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Araber, andre  
 Hoppe
 2002
 149 cm
 Lys skimmel
Montani mangler en menneskeven:

- der vil strigle og nusse om hende
- gå ture med hende
- udvikle hende, bl.a. via jordarbejde og longering
- og evt., på længere sigt, ride hende (primært i skoven).

Montani er en 15 årig sensitiv araberhoppe. Hun er generelt rigtig sød, intelligent og lærenem. Hun kan også være usikker, og kræver derfor et roligt menneske, der ikke er nervøs anlagt, at læne sig op ad. Hun er lidt reserveret overfor nye mennesker, så man skal arbejde lidt for hendes tillid :)

Du er over 18 år og erfaren ? meget gerne en ?jordtrænings-nørd? ? ? Du skal være rolig af natur og ikke være nervøs anlagt. Hvis du kender til at arbejde med arabere er dette en fordel ?

Det er sparsomt med den offentlige trafik, men bus 3a og 11 holder 2 km fra opstaldningsstedet. Det er et lille privat opstaldningssted i Brabrand/Årslev/True, hvor der kun står 2 andre islændere, så du skal være én af de, der nyder at være mere eller mindre selv med hesten. Stedet ligger op ad True skov med mange kilometer ride/gåstier. Der er ligeledes en mindre udendørs sandbane på stedet.

NB. Ved rette rytter, og interesse herfor, kan Montani på længere sigt også rides, men kun af rytter, der har erfaring med genoptræning og videreuddannelse af heste. Såfremt hun skal rides, rides hun bidløst. (Hun er tilreddet - men har primært været reddet i naturen). Da hun jo er araber skal en eventuel rytter være en mindre voksen. Hun er 149 cm høj.

Jeg er meget åben over for, hvad en fremtidig part vil træne, udvikle og hygge sig med ifb. med Montani ? det ultimativt vigtigste er, at du behandler hende som din egen og er 100% til at stole på ? Parten søges grundet graviditet og jeg ser gerne en blivende part.

Tænker du, at ovenstående part kunne være dig, så skriv gerne en pb med lidt info.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 162753
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 04 november 2019 kl. 12:08, og har været vist 618 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider