Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nina

Billede
Billede
Video
Video

 New Forest  
 Hoppe
 8 år 
 146 cm
 Rød
Nina har været på vej til Norge, men ved handelsundersøgelsen fik hun en lille anmærkning på venstre for, derfor sælges hun nu til væsentlig nedsat pris som chancehest, da vi har valgt ikke at gå ind i en udredning.
Tidligere beskrivelse om Nina:
Nina, til daglig kaldet Ninja, en fantastisk pony, langt ud over det sædvanlige.
Hun er meget talentfuld, sød, smuk og veltrænet. Hun er altid frisk på at samarbejde og lære nyt. Hun har aldrig en dårlig dag, og hun er aldrig fræk, sur eller led.
Vi kan stå inde for en 100% reel pony, som kan bruges både til rutinerede ryttere, som vil ud og starte med det samme og til mindre rutinerede ryttere. Resultaterne til stævner vil afhænge af rytterens kompetencer.
Nina har langt mere end grunduddannelsen på plads, og hun har været til mange stævner i både dressur og spring på D og C niveau, som hun er total cool med. Hun har oftest en sløjfe med hjem.
Hun er på LA niveau i både dressur og spring. Military vil hun også egne sig til. Hun har været med på jagt og terræntræning, og springer gerne huse, dæk, paller osv. Hun er bare cool.
Hun har tre super gangarter, som er store og taktfaste.
Avler fremstillede hende som 2 års og fik følgende beskrivelse:
En hoppe af ret god type, med god skulder og manke, god overlinje, velstillede for- og baglemmer. Skridten er god, traven er god. En 2 års hoppe der lover godt.
Hun kan også fremstilles til kåring.
Nina har nemt ved at begå sig blandt andre heste, hun tilpasser sig i flokken, og det er ikke et must at bestemme.
Vi købte hende som 3 års og har trænet hende fra start. Hun er trænet fra jord, løssprunget og sidenhen tilredet helt uproblematisk som knap 4-årig. Hun er aldrig blevet presset eller været udsat for ubehagelige oplevelser. Vi kender avleren, og ved hun altid har haft det skønt. Hun har tilbragt størstedelen af sit liv på fold sammen med andre, og hun fungerer fint i både løsdrift og i boks.
Hun er passet med alt som vaccination, smed og hun går uden sko, professionel tandpleje og ormekontrol og hun har rødt NF pas.
En pony med masser af fremtid på stævnepladserne, som sælges pga. rytters alder.
Ninja har i efteråret været udlånt til en dygtig springrytter, da hendes egen er skadet, hun havde hende med til stævner og sluttede af med Christmas Show. Video vedhæftet fra låner. Dejligt andre end os synes Ninja er skøn at arbejde med.

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333NF1103455
F:
HE.STB. 273
(NF NLD)
M: Natascha   Link
NF 1879
(NF DK)
MF:
NFH 95
(NF DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 18 maj 2019 kl. 01:31, og har været vist 7483 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider