Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frederiksminde Maddyson

Billede
Billede
Billede
Billede
 Connemara  
 Hingst
 18 år 
 141 cm
 Lys skimmel
Fantastisk connemarahingst på 141 cm (ved kåring som 5-års, ikke målt siden) og født 15./5.-2006. Kåret i 2011 i Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark med karaktererne 9878 77 888 8 dvs. 9 i type, 8 i helhed og tre 8-taller i gangarter. Har ikke været benyttet i avl. Han er efter irske Kippure Cashel (FF Cloonisle Cashel) og Frederiksminde Maddy C 915 (kåret i første klasse med 9889 77 887 8, var Kåringens Bedste Pony og siden også Best in Show). Hans super afstamning tæller bl.a. MF Hazy Dawn CH 45 og MM Øxenholm Movie Star C 338 som er meget velrenommerede blodlinier indenfor såvel national som international connemaraavl. Maddyson har et herligt nervestærkt sind og har altid en positiv indstilling både ved håndtering og ridning. En rigtig power pony! Han har været tre måneder i professionel tilridning og siden kun redet sporadisk, så han er ikke alderssvarende uddannet, men viser stort talent for både spring (løssprunget) og dressur formentlig tillige et emne for military. Er blevet redet af pige på 12 år og opfører sig pænt under rytter også når han har haft lange pauser med ridningen (pga. manglende rytter). Han sælges eller evt. udlånes til 5-stjernet hestekyndigt hjem til avl/ridning/kørsel, evt. kan han kastreres. Hvis der er en konkurrencerytter som vil uddanne ham med henblik på lån eller salg har dette samarbejde også interesse for sælger. Han er selvfølgelig passet med alt - har super hove, har aldrig haft brug for sko. Har haft slået en flig af kindtænder efter tandrasp, dette volder dog ingen problemer (tandrødder er også røntgenfotograferet for en sikkerheds skyld). Kan læsses af én person. Evt. kan begynderpony til pige på 5 år indgå i aftalen. Maddyson sælges kun fordi ejer er for høj (og gravid) til at ride ham og der går for længe inden sælgers datter på 5 år kan ride ham! Skal ses og prøves - står opstaldet mellem Sorø og Slagelse. Sælger har kendt ponyen siden den kom til verden. Venligst kun seriøse henvendelser.
 
 

[Salg] Kåret connemara hingst

Privat salg under normale handelsvilkår evt. på vilkår efter aftale. Kan evt. også lånes ud i en længere periode til dygtig ponyrytter med forældreopbakning. Rette hjem kommer før pris, derfor kan prisen selvfølgelig forhandles. Kom gerne med et bud.
Ponyen har bordeaux pas. Er livs- og sygeforsikret hos Alm. Brand Forsikring.
Ponyen har efter tandraspninger slået en flig af kindtænder, røntgenoptagelser uden anmærkninger, udtalelse haves fra behandlende dyrlæge.
Udstyr medfølger som udgangspunkt ikke ved salg, men fx. dækkener kan tilkøbes.

Pris: 70.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Kåret connemara hingst

Kvalitetspony udlånes til 5-stjernet hestekyndigt hjem, hvor ponyen kan blive i en årrække med henblik på ridemæssig uddannelse. Enten kan den senere købes, videresælges eller komme hjem til sælger som evt. kan bruge ham som gammel lærepony til sælgers datter. Sælgers datter er pt. 5 år. Evt. kan han kastreres da han på trods af kåring ikke er anvendt i avl. Han har tre gode gangarter (3x8 ved kåring) og er cool, men kræver rutineret rytter i kraft af at være hingst (har ellers et vældig godt sind). Som udgangspunkt afholdes alle udgifter af låner, men de nærmere betingelser skal vi selvfølgelig drøfte. Ejer er dyrlæge så fx. vaccinationer kan klares af ejer. Ejer ønsker en rytter der evner at uddanne ponyen klassisk dressurmæssigt før evt. springning og military opstartes. Hvis du for en periode ønsker at uddanne ponyen for sælger med henblik på salg, kan dette også have interesse.
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: CH 115
208333200604126
F:
S0001089
(CO IRL)
M: Frederiksminde Maddy
C 915
(CO DK)
MF:
CH 45
(CO DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Merethe Dyrlund Jacobsen
Senest rettet 21 juni 2017 kl. 21:13, og har været vist 4508 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider