Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thelia Rævdal

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 7 år 
 168 cm
 Sort
Thelia sælges grundet at jeg er gravid og trænger til en pause fra ridesporten. Jeg har selv avlet Thelia, så derfor betyder noget for at hun kommer til den rette rytter og ikke bliver kaste bold. Thelia er der taget fuld røgten af og hun har nogle små røgen fejl. For tætsidene tårntappe, som 95procent alle DV heste har, hun er kort i ryggen, hun har en mus i forben, Thelia har aldrig været halt grundet mussen eller har haft ondt i ryggen, hals nakke mm er der ingen røgen fejl på. Thelia er passet med dyrlæge, smed og heste massør. Thelia havde i vokse aldreren låsning i bagbennet (3år), dette er hun kommer sig over/vokset fra. Thelia har haft foldskader som de fleste heste nu har engang imellem, men derudover har hun aldrig fejlet noget eller været syg.
Hun har et rigtigt god skridt og gallop, og hendes trav kan med den rette uddannelse kan blive endnu mere rumlig og stor. Hun er en hest der kræver en erfaring rytter, da hun er en vågen hest, og har den ekstra gnist en top hest kræver.
hendes mor er kåret i DH og hendes mormor er kåret DS-E mormor er har avlet flere kåret hingste og dressur heste på M plan.
Thelia er startet til klub stævner og er kommet hjem med placeringer. Thelia er bagud i hendes uddannelse, grundet rytterens manglede tid. Thelia er en sød hest og nem på staldgangen og i det hele taget nem men følsom, så det kræver at man som rytter har erfaring med heste der er vågne, men ikke dumme. Der kan sende video af Thelia over sms, men eller er hun hest som skal prøves da kemien er det vigtigste.
Prisen er sat lavt, grundet jeg ønsker hun skal de rette sted hen og der er taget forbehold for hun ikke er længere i sin ridning, men hun er lærenem og kan hurtigt udvikle sig. Jeg rider hende ikke længere og for en mdr siden startede en pige med at ride hende, og de to har skulle lære hinanden at kende, og det er hende som vil kunne evt. vise hende frem for mig, da jeg ikke selv rider mere.
 
 

[Salg] lækker dressur hest sælges med top afstamning

Sælges direkte fra avler.
prisen er ikke til forhandling, men noget udstyr vil kunne følge med.
Man kan ringe til min dyrlæge og snakke om røgten, hvis man har spørgsmål omkring det, og ellers vil ny handles undersøgelse være på køberes regning.

Pris: 32.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1102878
F:
DVE 967
(DV DK)
M: Heslegård's Waroness
208333200305609
(DV DK)
MF:
DVH 622
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 22 august 2017 kl. 13:48, og har været vist 6057 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider