Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ranger

 Anden særlig race
 Vallak
 10 år 
 149 cm
 Dun
Ranger er en Kiger Mustang, en helt særlig hest som der kun findes få af i landet. Det er en kombination af den amerikanske råstyrke, cool mentalitet og udholdenhed, og den spanske intelligens og tætte tilknytning til sit menneske.

Han er stadig meget ung og søger en kærlig part som ikke har travlt med at ride, men som vil være en del af jordarbejdet og dressur fra hånd som jeg er startet op på. Det betyder at han vil være langt i sin uddannelse den dag vi begynder at ride, og han vil have en høj kropsbevidsthed og en solid basis som vil give pote i den anden ende. Jeg vil træne ham i klassisk dressur, horsemanship og liberty. Han vil blive turhest, distance og hvis han kan lide det, blive arbejdet så langt op i den klassiske dressur som muligt.
Jeg regner med at tilride ham selv om et års tid. Det vil jeg gøre selv og parten kan starte et års tid efter så øvelserne er indøvet forinden.
 
 
 
 

[Part] Savner du en sød hest at give kærlighed?

Ranger og jeg søger en part som vil være med til at give en masse kærlighed og omsorg. Derudover vil der være mulighed for at lære og deltage i jordarbejde og horsemanship, hvis det har interesse. Med tiden vil han blive trænet i klassisk dressur.

Der vil være mulighed for undervisning hos mig mod en mindre betaling, det vigtigste er derfor ikke at du er dygtig, men at du har hjertet på det rette sted og vil behandle ham med kærlighed og omsorg.
Der følger kun let staldarbejde med og vi står på den dejligste lille gård i dragør med godt samarbejde og venskab.
 
 
ID: HST 162157
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stubmøllegård
Senest rettet 25 februar 2017 kl. 16:52, og har været vist 656 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider