Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Katie

Billede
Billede
Billede
Billede

 Appaloosa  
 Hoppe
 15 år 
 133 cm
 Mørkebrun
Katie er en kanon dygtig allround pony og er fantastisk af sind, og dermed meget svær at sælge for os. Men helt sikkert værd at opleve hvis du søger en pony der kan tage dig med til tops eller bare ønsker en ny bedste ven!

Katie er en appaloosa fra 2004 der har været trænet til M niveau indenfor spring og L niveau inden for dressur. Hun måler 133 cm. men syner noget større på grund af robust bygning. Hun er nem at have med at gøre i alle situationer og er passet med alt. Ingen unoder eller staldfejl. Hun går nemt i trailer, klippes uden problemer og er ganske nem at håndtere.

Spring:
Til springning springer hun med stor lyst, kapacitet og fremdrift. Hun er lyn hurtig og sej til springning, meget ærlig og kigger ikke på hverken farver, vand eller fyld.

Dressur:
I dressuren fremviser hun nogle store dejlige gangarter, som enhver rytter vil sætte pris på! Hun går på mange måder som en lille hest. Hun er meget samarbejdsvillig og lærenem. Hun er ikke trænet så meget i øvelser fordi interessen ikke har lagt i dressuren. Hun kan dog enkelte som tilbagetrædning, schenkelvigninger og andre øvelser på L-niveau.

Terræn, jagt og military:
Katie har været vant til at tage på sommerferie, hvor vi har brugt meget tid på skov og strand. Hun bader med glæde i havet og nyder en tur i terrænet. Desuden er hun 100% trafikvant. Hun har ikke været prøvet noget indenfor military, men kan ikke forestille os andet end at hun sagtens kunne have talent for det også. Sidste år prøvede hun en enkelt jagt og det gjorde hun også godt.

Stævner:
Katie er også vant ved stævner. Hun er også her nem at håndtere. Med tidligere rytter har de trænet sig op til MB i spring og starter ikke stævner i andet end spring, da det ikke er rytters interesse. Katie har pga. rytters fald for aldersgrænsen ikke været til stævner de sidste to år. Derfor sælges hun til en meget lavere pris.

Video er fra et stævne i 2014.
 
 

[Salg] Stævnepony

- Privat salg.
- Forbeholder os retten til at vælge i mellem eventuelle købere.
- Rødt hollandsk hestepas.
- Nedsat fra 59.000 pga. manglende rytter

Pris: 49.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 162081
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 september 2019 kl. 19:46, og har været vist 3373 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider