Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rømet's Cosmopolitan

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 6 år 
 167 cm
 Broget
Cosmopolitan som i daglig tale bliver kaldt Cosmo, er en sød, tillidsfuld vallak. Han er først blevet tilredet i juli 2016 hos os, men havde allerede rytter på for første gang som 3-års, og har efterfølgende lavet en del jordarbejde, da tiden hos ejerne ikke har været der til at tilride ham.

Far er pintohingsten Charlatan á Kila, som fik følgende følbeskrivelse: "Velrejste føl af god til særdeles god type. Gennemgående med god udstråling og gode rammer. Velstillede lemmer, dog et par med lidt fine lemmer. De fleste med god og taktfast bevægelse, et par dog lidt spændte i skridt og galop."
Mor er en hannoveranerhoppe på 173cm kåret i hovedstambogen i Tyskland.
Morfar: Mangan efter Matcho AA
MMF: Bolero, hvis afkom er meget eftertragtet på ridebanerne pga. deres gode temperament og lette ridelighed.
Cosmo blev selv nr. 2 ved følskuet og fik beskrivelsen: "Velrejst føl af god type og med et godt udtryk. Gode rammer med god markering. Jævnt førre og tørre lemmer, dog lidt rette på nuværende tidspunkt. Ret god skridt, let og taktfast trav og ret god galop."

Cosmo er efterhånden styrbar i alle gangarter, men mangler dog lidt finpudsning i galoppen, men det kommer hurtigt. Han er påbegyndt sidebevægelser, som han tager fint. Cosmo er blevet tilredet på udendørsbane, og er dermed vant til lidt af det hele. Han har også redet en del på marker, hvilket han tager rigtigt godt, samt et par enkelte ture i skoven, som han nyder.

I trafikken er han rolig men opmærksom, og siger ingenting til biler. Han vil være ideel til en som vil ride tur og lettere dressur. Han har lige fået foretaget bøjeprøve, som han ikke gik igennem. Derfor skønnes han til ikke at kunne klare høj dressur og spring. Han har aldrig været halt. Dog kræver han en lidt rutineret rytter, da han jo stadig er ung og uerfaren.


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333201104024
F:
PIH 62
M: Mylodie
DE331313905498
MF:
DE331314609185
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 09 november 2016 kl. 15:27, og har været vist 1725 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider