Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Carlos

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 10 år 
 175 cm
 Rød
Carlos egner sig til det rytteren vil, dressur, spring, tur eller jagter, en tur i vandet er også dejligt.

Vi har haft Carlos i 3½ år og været meget glade for ham, han er klar med øvelser til M klasser i dressur (ikke startet) og springer på LC niveau, er klar til mere hvis rytteren er.
Har ikke sprunget så meget det sidste års tid p.g.a. rytterens interesse.

Vi har været rigtig glade for ham og længe overvejet hvad vi skulle med ham, da min yngste datter Amanda, som han er købt til, ikke har overskud til ham mere pg.a. sygdom. Derfor er han i det sidste års tid blevet redet af min ældste datter Sabrina som har fortsat med at uddanne ham i dressuren, jeg rider ham selv og derudover har han gået med som elevhest på mindre rideskole.

Han har ikke rigtig startet til nogen stævner siden Amanda stoppede med at ride ham, men har inden da startet op til LA4 ved distriktsstævner til omkring 65%

Carlos er en hest som knytter sig meget til sin rytter og derfor vælger vi nu at sælge ham, da vi kan mærke han savner én rytter som bare synes han er den bedste i verden, så yder han også mere og hviler lidt bedre i sig selv.

Han har som før nævnt gået med som elevhest for voksne, både nybegyndere og øvede hvilket han gør rigtig fint. Laver aldrig ballade (ej heller hvis han har holdt længere pause) og er bare sød at ride, men han er stort gående i trav så elevrytterne rider kun letridning, galoppen er super fin og rolig.

Han har været med på mindre jagter og han elsker en tur ud af landevejen og i skoven.

I år har han været 2 gange på svømmeophold sammen med vores anden store dreng, medens vi har holdt ferie så han er lidt en luksus hest.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 528027070006605
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 25 juli 2016 kl. 18:04, og har været vist 4110 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider