Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Keeley Keeley

Billede
Billede
Billede
Billede

 Småhest, blanding
 Hoppe
 12 år 
 151 cm
 Hvid
Efter lange og meget svære overvejelser har jeg besluttet at sælge min øjesten, da hun fortjener mere end jeg har overskud til at give hende.
Keeley Keeley kommer fra Irland og jeg har haft hende siden hun var 7. Hun er en lille hest med store kvaliteter og stor kapacitet. Hun er meget tillidsfuld og en hest man kan stole 200% på. Hun er rigtig nem at have med ud. Enhver der har prøvet hende har følt sig tryg med det samme. Hun er nem at læsse, ja faktisk går hun selv op i traileren hvis man lige viser hende vejen.
Jeg har mest brugt hende til spring men hun kan også sine grundøvelser i dessur. Jeg selv springer p.t. 80 cm og det er kun ganske få gange hun har lavet fejl. Også gør de jo heller ikke noget at hun godt kan konkurrere med de store heste på tid.
Keeley har kapacitet til mere, men jeg mangler modet. Hun har bl.a. startet LC fejlfrit med en af mine gode veninder som pilot. Jeg tror hun har kapacitet til LB også, men så tror jeg heller ikke hun når længere på grund af hendes størrelse.
Hun har gået en derby fejlfrit, så hun springer også gerne faste forhindringer, ja faktisk springer hun alt med godt humør. Ved rytterfejl kan man være sikker på at Keeley nok skal klare situationen.
Hun er nem at holde med smed, da hun kan gå uden bagsko og godt kan gå flere uger end en normal smedeperiode. Hun er passet med smed hver 8. uge, men det er ikke hver gang smeden har været her, at der har været noget at beskære. Hun er passet med vaccinationer og hun er målt til 151 cm hos dyrlæge i juni 2016. Hun har irsk pas, som opfylder de danske regler.
Hun er registreret til A, B, C, D og E. stævner.
Keeley sælges kun til godt og blivende hjem og jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem interesserede købere, da jeg kun ønsker det bedste for min allerbedste ven.
Vil man vide mere om Keeley så kan flere billeder og videoer ses her: https://www.facebook.com/Birgit-og-Keeley-Keeley-759412427436284/videos

Jeg er IKKE interesseret i bytte og ej heller i udlån. Forespørgsler på dette besvares ikke

 
 

[Salg] Super spring og all-roundhest

Sælges kun til seriøse hjem.
Jeg tillader mig at vælge mellem eventuelle købere.
Hestepas fra Irish Sports Horses, godkendt hos SEGES.
Er forsikret for DKK 40.000 hos Dansk Hesteforsikring.
Der kan evt. medfølge diverse tilbehør efter nærmere aftale.

Pris: 31.900,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 372414007044361
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
Registreret som hest
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 26 juli 2016 kl. 18:58, og har været vist 2600 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider